Krzysiek32 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Witam,pisze już na którymś forum z kolei.Nikt nie potrafi mi pomóc. Mam problem z resetowaniem sie kompa na zasadzie wywalania mi ekranu bluskrim. pomóżcie!!!!! Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Jeżeli na innych forach pisałeś tak jak tutaj to nie dziw się, że nikt nie potrafi pomóc. Napisz pełną (!) konfigurację sprzętu, jaki OS, w jakich okolicznościach wywalane są BSoDy i jakie są komunikaty (najlepiej zrób zdjęcie). Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysiek32 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 zazwyczaj jest to przy ściaganiu,jak moge dołaczyc tu zdjecie? Cytuj Link to post Share on other sites
_nrt_ 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 ehhh, juz myslalem ze komus faktycznie monitor wyskakuje a tu taka sztampa Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 zazwyczaj jest to przy ściaganiu,jak moge dołaczyc tu zdjecie?Wrzucasz na serwer zdjęcie np. klik-imageshack.us następnie kopiujesz link i na forum w odpowiedzi wpisujesz tutaj wklejasz link i to wszystko //EDIT// Widzę, że sobie poradziłeś http://racezone.pl/images/emotki/spoko.gif Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysiek32 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 http://img406.imageshack.us/img406/8988/zdjcia0119.jpg Cytuj Link to post Share on other sites
Sebool_uk 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Wiesz za bardzo się na tym nie znam ale kiedyś też miałem problemy i wyskakiwały mi blue screeny poszperałem trochę w google i znalazłem taką strone (klik) po przeczytaniu tego artykułu udało mi się za pomocą prób i błędów znaleźć błąd który powodował występowanie blue screena podczas ładowania się systemu okazało się, że to była wina sterowników mam nadzieje, że Tobie uda się uporać z tym problemem za dużo Ci nie pomogę bo jestem trochę w tym zielony może któryś z forumowiczów zna się na odczytach błędów z blue screena to może postara Ci się pomóc Pozdrawiam. Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysiek32 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 http://img15.imageshack.us/img15/3513/zdjcia0097.jpg mam taki sprzęt,karta graficzna sie zmieniła na Geforce GTS250 Palit zailacz na 500W Cytuj Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Zestaw wygląda na syf z allegro. Co to za zasilacz (dokładny model, najlepiej zrób zdjęcie tabliczki znamionowej)? Cytuj Link to post Share on other sites
_nrt_ 0 Napisano 17 Sierpnia 2009 Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 mam taki sprzęt,karta graficzna sie zmieniła na Geforce GTS250 Palit zailacz na 500W uzyj czasem googla: http://support.microsoft.com/kb/314063/pl podrozdzial o: Błąd występuje, gdy system Windows XP jest już zainstalowany. po pobierznym przegladnieciu netu ludzie z tym problemem znajdowali rozwiazania w walnietym ramie (ale to standard), w "przeladowaniu" systemu firewallami jak tez w sterownikach. w jednym z przypadkow podzialalo przeinstalowanie sieciowki. Ty niedawno zmieniles grafe jak dobrze pamietam wiec moze zacznij od niej. jesli to nie zadziala czeka Cie albo przywrocenie systemu do stanu w ktorym dzialal poprawnie, albo reinstalka windy (najpewniej, skoro zmieniales karte), albo mozolne szukanie konfliktow sprzetowych gdy po reinstalce dalej bedzie walil bsod'y. Pzdr Cytuj Link to post Share on other sites
Krzysiek32 0 Napisano 18 Sierpnia 2009 Autor Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 jak kupiłem kompa to mialem viste,było to samo,teraz mam windowsa XP i jest powtorka z rozrywki Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts