AK-47 1 Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 (edytowane) Posiadam internet z Dialogu 10 mb, mój modem to Siemens SpeedStream 4100. Mam komputer stacjonarny, planuję zakup drugiego komputera - laptopa, na którym też chciałbym korzystać z internetu (dość rzadko, tak z 1mb prędkości by tam wystarczyło). Co muszę zrobić, aby móc korzystać z internetu na 2gim komputerze? Na stacjonarnym często gram w gry multiplayer, także ważne jest dla mnie aby ping był ok. Dzięki za odp. Pozdrawiam Edytowane 25 Października 2011 przez AK-47 Cytuj Link to post Share on other sites
Gość effendi360 Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Kup byle jaki router i jechana. Cytuj Link to post Share on other sites
rafal12322 5840 Napisano 25 Października 2011 Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Jak wyżej wystarczy najtańszy tp-link Cytuj Link to post Share on other sites
AK-47 1 Napisano 25 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Będzie on działał z laptopem? I czy nie będzie lagów w grach multi? Słyszałem, że trzeba ustawic jakieś qos, inaczej będą lagi. Czy każdy router ma taką funkcję? Thx za odp. Cytuj Link to post Share on other sites
Bichits 362 Napisano 26 Października 2011 Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Jeżeli laptop ma Wifi, to nie będzie problemu, chyba nawet nic nie będziesz musiał kupować ;p Jeżeli kabel, to router. taki jak podał Rafał. kabel tak samo jak w komputer. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts