Skocz do zawartości

osierocona GA-MA770-DS3 (Rev. 1.0)

Recommended Posts

witam , jak w temacie posiadam takową płytę i nosiłem się z zamiarem zmiany procka na na x2 phenom 550 o czym w cześniej pisałem, problem polega na tym że zaglądam dzisiaj na stronę gigabyte w celu sprawdzenia czy nie ma nowego biosu ,a tu szok moja płyta została zdegradowana z AM2+ na AM2 :sciana: i jako jedyna z serii 700 nie obsługuje AM3 i jedyna z serii jest w AM2, A zatem mam pytanko ,czy ta płyta jest spisana na straty czy może jest jakaś szansa że wypuszczą jakiś bios?

Napisz do nich, opieprz ich o co kaman. W końcu technicznie się niewiele różni od rev 2.0 :sciana: Pomysł z wgrywaniem innego BIOSu jest ryzykowny, nie wiem czy chciałoby mi się próbować. chociaż z DualBios może i warto.

Jak masz troche pieniędzy to zmień platformę na AM3. Płyta w zależności od możliwości to 290-420zł. Za dobre pamięci 2x2GB musisz dać ok 300zł. No i trochę zwróci się ze sprzedaży tej płytki i procesora.

• 1 miesiąc temu...

witam ponownie ,zaglądam dzisiaj znowu na stonkę z nadzieją na nowy bios a tu znowu niemiła niespodzianka ,nie ma nowego biosu i na dodatek z listy obsługiwanych proców wyrzucili ,,940 i 920,, :) ,może mi powiedzieć o co tu chodzi?

• 3 lata później...
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...