racek21 0 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Witam Chcę kupić płytę główną do nowego zestawu i wybór padł na Gigabyte p67a ud5 b3 koszta jakie na to chce przeznaczyć to ok 550zł +/- 20 Ten giguś kosztuje 528 zł i w tej cenie chyba ciężko coś lepszego wybrać (mogę sie mylić) Myślałem jeszcze nad Asus sabertooth ale teraz cena poszła do góry ;/ Więc pytanie jest takie, co w tej cenie innego jeszcze moge brać pod uwage? Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
gtxxor 3481 Napisano 9 Października 2011 Udostępnij Napisano 9 Października 2011 Sabertooth jest moim zdaniem nie warty uwagi, dużo się słyszy o problemach z nim... Warta rozważenia w tej klasie jest jeszcze MSI P67A-GD65. Cytuj Link to post Share on other sites
racek21 0 Napisano 11 Października 2011 Autor Udostępnij Napisano 11 Października 2011 tego Msi też rozważałem ,w tej cenie jest jeszcze asus p8p67 ale on chyba jest z niższej półki. Co mnie ciekawi to czemu cena tego Gigabyte tak spadła? Z tego co się domyślam to chyba płyta z wyższej półki dlatego troche nie rozumiem. Dlatego troche się waham bo płyta jak na swoje parametry dziwnie staniała, a teraz ceny poszły w góre. Czy mogę liczyć na odpowiedź gdyż chcę nabyć płyte ale wolał bym mieć pewność. Pozdrawiam Cytuj Link to post Share on other sites
GIGABYTE_PL 62 Napisano 12 Października 2011 Udostępnij Napisano 12 Października 2011 Płyty z wyższej półki też tanieją - cóż w tym dziwnego Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts