KOXsu 123 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Jaki tani joystick do BF3? Zastanawiałem się nad Logitech Extreme 3D Pro Cytuj Link to post Share on other sites
MiK 13236 Napisano 28 Września 2011 Udostępnij Napisano 28 Września 2011 Joystick do strzelanki? To jakby jeździć w NFS myszką, niby można ale po co? Cytuj Link to post Share on other sites
Darkness 17 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Po to by dać innym pro graczom podexpić na nim Nie wiem jak można kupować joystick do strzelanki , nie lepiej kupić fajną myszkę i podkładkę? Edytowane 29 Września 2011 przez Darkness Cytuj Link to post Share on other sites
dziadeksley 3 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Saitek cyborg evo sa na allegro do wzięcia Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Na Logitech Extreme 3D Pro w BF2 latałpo się fajnie odrzutowcami, z helikopterami trochę gorzej w BC3 powinno też być ok. Osobiście używam go do MS FSX i jestem zachwycony (choć myślę o czymś z wyższej pólki), ale do BC3 będzie jak znalazł. Cytuj Link to post Share on other sites
KOXsu 123 Napisano 29 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 29 Września 2011 (edytowane) Ten Saitek cyborg evo wydaje się być niewygodny. Czy Logitech wytrzyma mi kilkaset godzin walk powietrznych oraz jak jest z kalibracją? Z tego co wiem to w BF3 lata się bardzo łatwo. Edytowane 29 Września 2011 przez KOXsu Cytuj Link to post Share on other sites
Silent83PL 5 Napisano 29 Września 2011 Udostępnij Napisano 29 Września 2011 Ten Saitek cyborg evo wydaje się być niewygodny. Czy Logitech wytrzyma mi kilkaset godzin walk powietrznych oraz jak jest z kalibracją? Z tego co wiem to w BF3 lata się bardzo łatwo.Mam go trzy lata i gram ciągle w FSXa, więc tak - kilkaset godzin wytrzyma. Co do kalibracji, robię ją tylko raz po zainstalowaniu systemu i to wystarcza, do tej pory ani razu się nie rozkalibrował. Cytuj Link to post Share on other sites
dziadeksley 3 Napisano 30 Września 2011 Udostępnij Napisano 30 Września 2011 No wiesz? młodziakowi Logitech poszedł po 6 mcach a saitek nie licząc jednego przycinjącego się już klawisza (przypisałem go do flar), chodzi 2,5 roku. Jest bardzo dobry do lotów, zwlaszcza helkami w BF2. Ma regulacje uchwytu, śrubą mocujemy na rączce do długości palców, uchylne podstawki na głowicy w dwóch płaszczyznach ( dobre ułożenie kciuka) przyciski funcki dodatkowych na obudowie też dobrze pracują, przyciski są lekko podświetlane. Joy jako jeden z nielicznych wtedy miał rączę skrętną (wokół swojej osi - dla helek rewelacja, dlatego można latać wokoł przjmowanej flagi w ciasnych kręgach dziobem lekko w doł). Przy innch grach z awioniką też pracuje super. Nic się na nim nie pościerało czy wyblakło. To był najtańszy tak wyposarzony joy na rynku, był niedostepny w sieci polskiej - teraz są tylko jego rozwinięcia z odzielą bazą na moc silnika, bezprzewodowe, itp. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts