bzimu 1 Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Witam potrzebuje pomocy otóż chodzi o to ze dzisiaj postanowiłem sciagnac aktualizacje do sytemu windows 7 po scaignieciu aktualizcije sie zainstalowały i do tego momentu wszystko ok ale pozniej zaczeły sie schody komputer uruchomił sie ponownie i jak zawsze po aktualizacjach podczas uruchamiania sie systemu aby aktualizacje były poprawnie zainstalowane trzeba przejsc przez 3 etepy przez 2 przeszło spookojnie ale na 3 sie zatrzymało i nie chce ruszyc czekam juz ponad 1h co mam robic da rade cos z tym zrobic czy musze instalowac system od nowa prosze o pomoc! Wyswietlony jest taki komunikat " Przygotowywanie do konfiguracij systemu windows nie wylaczaj komputera" co mam robic czekac dalej czy wgrywac nowego Cytuj Link to post Share on other sites
worm 17837 Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Dysk pracuje czy po prostu zawisł ? Może restart i dokończy co zaczął ? Cytuj Link to post Share on other sites
bzimu 1 Napisano 18 Września 2011 Autor Udostępnij Napisano 18 Września 2011 dysk chodzi ale lampki sie nie pala restet juz prubowałem tryb awaryjny tez nie startuje to samo jest Cytuj Link to post Share on other sites
Alfons 30 Napisano 18 Września 2011 Udostępnij Napisano 18 Września 2011 wejdź z pod linux live i wywal aktualizacje z system32 jak się nie myle to to ten katalog, sa to pliki txt, może to pomoże i jeszcze temp, bo tam się pobiera to wszystko Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts