Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Majkelu,liczę na twoją wyrozumiała odpowiedź

ponieważ zaczynając od początku nie czyta mi pendrive z przodu(z tyłu czyta) ale wychodzi na to że win7 blokuje jakimś cudem przednie usb tylko pamięci przenośne(błąd 43) bo telefon mi normalnie podłącza się :D

k^%^@ poważnie -,- i czy jest może sens kupić hub'a i do tyłu podłączyć i go wrzucić na przód? bo kabel ma 60cm~

i tak fajnie na obudowie by leżał ;P

lamusy :D nic sie od was nie dowiem ,"czeba" czekać na raczysława ;P tylko on przyjdzie pewnie za 5 dni z dziwkami

Edytowane przez Furiax
Gość DANNY__79

Po coś tu przylazł, bambaryło? :P

Jeśli bambaryło, to po coś tu się wtoczył :P -- dobre pytanie, .... , nie wiem co odpowiedzieć, może dyplomatycznie -- stęskniłem się za Wami :P:wariat:

Obiad się wraca :wariat: I wszyscy te posty zgłaszają

No ładnie, w karczmie teraz wolą chłopców :co::majty:

Jutro sprawdzę, jak nie będzie wora z bimbałami to opuszczam przybytek :P%-)

<nara>

Gość DANNY__79

Czołem,

Mam zły dzień, a przy takim klasyczne metody nie dają rady, zatem:

http://4.bp.blogspot.com/_LySd768PgcU/TFtkCtm0TBI/AAAAAAAAACs/8m1KGtjjWAs/s1600/spirytus_vodka.jpg

aaaaa. od razu lepiej :):wariat:

P.S.

Trafna uwaga MJ :/

Edytowane przez DANNY__79

Kiedyś myślałem, że spirol jest reglamentowany :D

Owszem...

".. Niegdyś gen. Jaruzelski zakazał sprzedaży alkoholu przed godziną 13. Przepis przetrwał prawie do końca roku 1990..."

"...Oczekiwanie na godzinę 13 tworzyło poczucie wspólnoty ponad podziałami i pomagało nawiązywać przyjaźnie. Ludzie gwarzyli w kolejce, a potem kupowali flaszkę, którą wypijali razem np. w pobliskich krzakach..."

"...kilka razy w tygodniu upijało się pięć milionów obywatel..."

< %-) >

Potrzebny mi jakiś dobry program do odzyskiwania danych, macie jakiś dobry? Próbowałem Recuva ale nie odzyska wszystkiego :/ W ogóle dziwne to trochę jest, podpinam pendrive pod usb a tam wyświetla się że jest zajęte 3.50GB na 7.50GB a po otwarciu jest pusto :o A mam tam bardzo ważne dane i nie chce ich stracić, myślałem żeby kupić licencję na Strong Recovery ale jak na 1 PC to trochę drogo wychodzi bo aż 170zł :/

Edytowane przez rafal12322
Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...