Zeratul 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 skoro dianek siedzi na wycieraczce a Wojtek się nie zdeklarował to wnioskuję, że się przysiadł.... ale ja Was do środka zaproszę, bo cieplej innych też zapraszam i pozdrawiam Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no ba! półsłodki czerwony imiglikos to jest to to jeszcze lampka z wczorajszego prezentu od męża Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dla mnie wyjątkowo coś mocnego... vice wie o co chodzi Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dobra, ja się wbijam do środka, skoro Zeratul tak ładnie zaprasza @dianek: a ja herbatę popijam Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dla mnie wyjątkowo coś mocnego... vice wie o co chodzi i wyjątkowo dzisiaj dostaniesz....bierz co chcesz, nie przekraczaj tylko równowartości 0.5l mocnego trunku....na koszt firmy dzisiaj.... Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 @mICh@eL co sie stalo ?? [to ja tez sie dosiade do stolika wewnątrz ] Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Hey Comrades! Kto z was gra w BC2? Ja już gram 4 godziny odkąd kupiłem grę. MM mnie przeraża. Kupiłem GTAIV a ta gra jest od 18-stu lat!. To jest chore. Co do newsa na temat Ubi. Gdyby nie było piratów i hackerow to nie byłoby sieci. Taka prawda. Oni to kontrolują i oni mogą to zniszczyć. @zeratul niechętnie przyznam się do tego, że to praktykowałem. Podsluchać rozmowę na gadu jest banalne. Jakbyś chciał to nawet na serwer metina byś się włamał. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 @zeratul niechętnie przyznam się do tego, że to praktykowałem. Podsluchać rozmowę na gadu jest banalne.5586250 i (numer usunięty na prośbę posiadacza) - powiedz o czym gadamy @mICh@eL co sie stalo ?? Wolę nie mówić, poczekam na wyjaśnienie sprawy Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 czy wszyscy wiedzą o co chodzi tylko ja nie wiem ? Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Tak, zrobiłbym to, ale już troszkę zapomniałem i dobrze. Lepiej dla mnie, BTW na ADSL nie da się tego robić. Musisz mieć lana, żeby to zamaskować. Jestem ciekawe, czy chciałoby ci się praktykować tyle. Ja to robiłem 4 lata temu. I żałuję, wiedz to. Jak zaczniesz, to lepiej miej świadomość co robisz, kiedyś bylem głupi i jej nie miałem. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 @zeratul niechętnie przyznam się do tego, że to praktykowałem. co praktykowałeś czy wszyscy wiedzą o co chodzi tylko ja nie wiem ? wiedzą o tym chyba tylko 2 osoby w Karczmie....jedną jest sam zainteresowany, a drugą jestem ja i nie jestem upoważniony, aby info nt co się wydarzyło rozprzestrzeniać pozdrawiam Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Przeczytaj dobrze posta, zwłaszcza fragment z moją wypowiedzią o ubi, no chyba że mam już tak zaćmiony umysł. BTW, dla hukiego gz. Ma posadę Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 nie rozumiem tego posta, boś tam zwyczajnie namieszał....a tekst "@zeratul" w ogóle wszystko mąci... oczekuję wyjaśnień... pozdro Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dobra kiedyś bardzo dawno temu(dla mnie w sensie 4 lata temu) bawiłem się w "małego hackera" i szybko skończyłem. Powodów nie bedę wymieniać. Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Ja spadam. Narazie Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Na razie. To jak ktoś grał w Złą kompanię? Ja gram oczywiście tylko w multi, bo kampiania jest iśćie zerżnieta z cod'a. Zaista. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 no i teraz to jest w miarę zrozumiałe @Himer....powody to już Twoja sprawa, nie będę o nie pytał.... trochę mimo wszystko mnie zdziwiło to "@zeratul" w poście o napadzie hackerskim na Ubi...zabrzmiało to jak jakaś sugestia... idę obejrzeć DB Kai odcinek jeden, potem spać, ale wbiję się jeszcze pożegnać.... pozdro Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 No to milego oglądania. Ja chwilowo zerwalem z anime. Ostatnio jakoś tracę chęci do życia. Dosłownie. Muszę przełamać swój umysł. Milego oglądania! EDIT: już źle myślę i jest powtórzenie. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 DB Kai skończyłem oglądać odcinek, więc się zrywam ETA 23h....pozdro & nie zamykam & do jutra Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 9 Marca 2010 Udostępnij Napisano 9 Marca 2010 Dobra, ja zamknę, bo jakos cicho jest. Dobranoc wszystkim, obyście się wyspali. A teraz idę wskoczyc do ciepłego wyrka. Branoc Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ech. Nieprzyjemna przygoda w mojej nocnej pracy. Wycinać w pień prostaków i patologię osiedlową. Dobranoc Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Otwarte Hookie, to jaki konfig w koncu bedziesz miał do testów? Kurde, takiego lenia dzis złapałem, że masakra. Do tego jeszcze piwo czai sie w lodowce! Chyba sobie jedno wypije robiąc matme Uwaga, mamy konkurencje w postaci SPAMpostu! CO o tym myslicie? Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Witam! Piszę newsa więc mogę nie odpisywać Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 MU 3 : 0 Milan Piwo proszę, tak świetnych wiadomości nie można nie opić A i bym zapomniał. Gdzie kolega od Azotu może go załatwić i jaka jest ilość za owe 35zł - dewar potrzebny czy leją do termosów? Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja nie pisze, dopoki nie dogadam sie z Marcinem Sieradzkim w pewnej sprawie, o ktorej juz nawet w Karczmie wspominalem. Chodzi o te newsy, ktore od niedzieli czy nawet soboty lezą u mnie i czekają, podczas gdy Marcin pisze sam newsy i zatwierdza te najświeższe, mimo iż pisalem o sprawach z CeBIT zanim sie CeBIT skonczyl jeszcze. 6 newsów (z 10 z niedzieli) czeka na zatwierdzenie. @Kubbak, here u are Link to post Share on other sites
Recommended Posts