mICh@eL 335 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jak będę miał grafę to się do któregoś z Was zgłoszę to powiecie co powybierać, etc.Na początku M4A1, jak dorobisz się celowników to używaj któregoś z nich BTW, w SPAM Team chodzi głównie o wspólną grę, nie jakieś klany na idiotycznych zasadach ClanBase jakie to DarkForest robi Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Jakiś celownik mam i jeszcze te kropki na ekraniku używam (nie wiem jak się to nazywa). SPAM Team chodzi głównie o wspólną grę, nie jakieś klany na idiotycznych zasadach ClanBase jakie to DarkForest robi Weź to na polski przetłumacz. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 no ja mam staty ciekawe....gram prawie codziennie, jestem na 70lvl i mam 1000+ więcej śmierci niż fragów (ok 7k w sumie) @kubbak jak gardzisz snajpami to właściwie jest chyba tylko jedno rozwiązanie...do 48 levelu bierzesz ACR'a...najlepsza na większość map broń szturmowa chyba że wolisz coś w deseń MP5 albo jakiegoś karabinu maszynowego (nie polecam), albo będziesz grał Hardkora i weźmiesz tarczę @kopec23 a Ty jak tam stoisz z levelem i tym co używasz w rozgrywce pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A ja rushuje ze sniperka oraz spasem jako secondary wep i nie ma uja we wsi ALe przyzwyczajenia z CSa troche przeszkadzają. Szczególnie wciskanie 'q', co w csie bylo zmianą na ostatnio uzywana bron, a w MW2 to juz raczej jest granacik specjalny Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 A ja rushuje ze sniperka oraz spasem jako secondary wep i nie ma uja we wsi ALe przyzwyczajenia z CSa troche przeszkadzają. Szczególnie wciskanie 'q', co w csie bylo zmianą na ostatnio uzywana bron, a w MW2 to juz raczej jest granacik specjalny to polecam Ci ze SPAS'a 12 na 67 levelu na Winchestera Akimbo się przerzucić (2 szt broni co w grze występuje jako Model 1887) a jaką masz snajpę i dodatki do niej Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 ta na b cośtam .50, z takim komputerkiem czujnikiem ujwie czego Taki ekranik Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Barrett M82A1 na nabój .50 BMG z czujnikiem tętna całkiem fajna, ale jazda się zaczyna dopiero od WA2000 pozdrawiam Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ja od dłuższego czasu mam 69 poziom i używam: SCAR-H tłumik + javelin, UZI tłumik + TMP w akimbo. ewentualnie czasem mi się zdarzy UZI tłumik + M9 i nóż taktyczny. A z perków: w zależności od klasy: komandos, maraton, zimnokrwisty i ninja (wszystkie w wersji pro). Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ja od dłuższego czasu mam 69 poziom i używam: SCAR-H tłumik + javelin, UZI tłumik + TMP w akimbo. ewentualnie czasem mi się zdarzy UZI tłumik + M9 i nóż taktyczny. A z perków: w zależności od klasy: komandos, maraton, zimnokrwisty i ninja (wszystkie w wersji pro). ten pierwszy całkiem fajny zestaw...ale nie wiem czy wiesz, że jak masz zimnokrwistego to nie musisz podobno tłumika używać na radarze Cię i tak nie będzie widać, a nawet strzały z tłumika słychać dość daleko pozdrawiam Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Po strzale chyba mimo wszystko widać, a tak nie widać mnie ani na radarze, ani w momencie celowania do mnie, więc jak ktoś wolno kojarzy to mnie tylko na kamerze śmierci może obczaić. Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Już się żegnam. Jutro rano muszę wstać. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 naracha juggler miłego ranka Link to post Share on other sites
kopec23 10 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ja też idę spać, bo jutro trzeba wcześnie (za wcześnie) wstać. Nara. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 to cześć... czyli zostałem ja, kubbak być może i Ajo, który zapewne się wciągnął w "demo" i wróci się tylko pożegnać bywa, ja przepisuję zeszyt z chemii i biorę się za mapę polityczną Europy pozdrawiam Link to post Share on other sites
Mixtape 1765 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Witam dla mnie bezalkoholowe proszę .Dzisiaj nocka z Mass Effect 2.Już 2 raz przechodzę,i ciągle mnie ta gra fascynuje Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 do odebrania przy ladzie, zapraszam mnie tam jakoś nie bierze na RPGi pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Mylisz sie. Po prostu leże i słucham muzyki. Mógłbym to robić całą noc Musze w koncu pomęczyć te słuchawki BD szedl spac kolo polnocy wiec nie chce mi sie juz odpalac gry Ile na Steamie kosztuje oryginał MW2? Jakbym w lockerz wiecej niz 25$ zgarnął to moze bym kupił sobie, a tak to raczej braknie Nie chce mi sie czekac do restocku w lutym na kolejne 25$ tym bardziej ze juz mam przeznaczenie dla tych ze styczniowego restocku Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Ile na Steamie kosztuje oryginał MW2? 59,99 EUR...coś drogo, a nie wydaje mi się żeby to była wersja na konsolę.... może oryginałka używka z allegro pozdrawiam Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Zobaczymy, jak sie wkręce w ta gre to poszukam czegos taniego na allegro Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 dobij na piracie do 70 levelu...przy skromnym graniu zejdzie Ci na tym do wakacji / luźnego okresu czerwca i będzie już taniej i kupisz nówkę chyba że jesteś bardzo dobry w takie gry, to możesz ostro fragować i za dużo XP'a zbierać pozdrawiam Link to post Share on other sites
Dawid_S 54 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Da ktos jakies zapro do Waszego teamu czy co tam trzeba? Chcę sprawdzić czy u mnie będzie smigać... EDIT: Odwidziało mi się - i tak mam za wolne łącze Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 teamu jeszcze nie ma, dopiero jest w fazie tworzenia i zobaczymy jak to wyjdzie, ale ten w którym ja chcę grać będzie składał się chyba ze SPAMerów głównie (ewentualnie jakieś VIPowe członkostwo już jest jedno przewidziane, więc może będzie więcej ) pozdrawiam EDIT daj screena z tej strony: http://speedtest.net/ to Ci powiem czy może będzie działać tak czy inaczej informacje powyższe są prawdziwe Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Sie zobaczy. Narazie mam 12 lvl Na mnie już czas. Jutro sie odezwe do Ciebie lub Majkela w sprawie z PW. C'ya. Miłego ...i wstał ten, na którego nie zwracano uwagi, podczas gdy on delektował się każdym pojedynczym dźwiękiem utworów muzycznych jego ulubionych zespołów. Zdawał się czerpać ogromną przyjemność z tego co robił. Rzekł - Skończyłem muzyki słuchać, więc spać idę, coby móc jak najszybciej wrócić do mojego ulubionego zajęcia. Wyszedł i już go więcej tej nocy nie widziano... Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 2 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 2 Lutego 2010 Wyszedł i już go więcej tej nocy nie widziano... to się do mnie też odnosi ...a że viceGospodarz wychodząc spostrzegł, iż w Karczmie już nikt nie przesiaduje, otworzył drzwi wejściowe i opuścił przybytek, zaś drzwi zamknął w tak zręczny sposób, że kartka na nich wisząca sama z siebie przewróciła się na drugą stronę obwieszczając wszystkim przechodniom, że lokal zamknięty... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 3 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 - Witajcie moi drodzy koledzy z forum! - krzyknął. - Otwarte, wchodzcie śmiało - słychać było z ust jego. Drzwi się uchwyliły, a jedynym dźwiękiem były jego kroki zmierzające do stolika w kącie. Usiadłwszy przy sprzęcie grającym założył słuchawki i pochłonęła go muzyka... Link to post Share on other sites
Recommended Posts