kowdipapo 42 Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 a ja mam gitarke elektryczna i tez sobie gram, choc wylaczylem piec coby nie pobudzic nikogo Edit: Szybka ankieta: Jakie programy macie włączone przez caly czas na kompie? Np. gg, skype, steam, winamp?? Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 muzyk? Miło mi Jestem trębaczem.Jeszcze nie zawodowym ale niedługo. Swoją drogą to ciekawe ilu muzyków odwiedza bencha pracuje teraz na celeronie 0,8 więc ledwo mozilla i gg Link to post Share on other sites
darek11 3 Napisano 16 Października 2009 Autor Udostępnij Napisano 16 Października 2009 windows vista, ciagle sie zalacza i ni cholere go wylaczyc milo mi Kafejasz na perce tez pogrywalem kilka lat Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ja też jestem muzykiem...niemal do perfekcji opanowałem jeden istrument co do programów - gg, zazwyczaj DAP i chyba tyle z tych co cały czas łażą... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 ehh, jeszcze tlko poinstaluje kilka rzeczy na XP do testow do minirecki, zrobie porządek z tym systemem, napisze sobie kilka info i zmieniam spowrotem dysk na moj WD 80GB Sata i odpale moze CS'a Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 jakby kogoś zżerała ciekawość na jakim instrumencie gram - to uprzedzając pytanie odpowiadam - na nerwach no ja się już zrywam... trza się wyspać po ciężkim tygodniu ostatni zamyka Karczmę ja się zrywam, pozostałym życzę miłej nocki pozdrawiam i branoc Link to post Share on other sites
kajefasz 0 Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 przez chwilę myślałem że masz coś kompletnie innego na myśli Obstawiam że już dzisiaj nikogo nie będzie Dobranoc wedle starej zasady żadnych postów po 6, a ostatni przewraca kartkę na zamknięte. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 16 Października 2009 Udostępnij Napisano 16 Października 2009 Widać kafejkasz ze rzadko tu bywasz Daro na pewno jeszcze tu zajrzy, ja spadam na CSa, potem jeszcze lookne Edit (01:52): Na mnie już czas Daro pewnie pniedlugo wpadnie to nie zamykam Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Juz zwatpilem ze jeszcze tu zajrze wystarczy poczytac SB bo 3.5 godz sie z tym, 7-8 formatach dalej zle (mam jakims cudem niezarejestrowana american viste ) choc recovery powinno przywrocic do polskiej zarejestrowanej visty, nawet nie mam polskich znakow, wlacza mi sie jakis shit przy starcie ktorego sie boje ruszac bo jak cos zmienilem to mi system nie chcial wystartowac, nie moge zainstalowac W7 bo sie domaga sterownikow a ja nie mam zadnych no i normalnie w na calego!! Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 znowu nikt Karczmy nie otworzył... teraz ja otwieram dziękuję Moderatorowi, który usunął posty napisane w godzinach, w których pisane być nie powinny (może się ktoś przyzna, kto je wykasował?) pozdrawiam Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ja mogę się przyznać do ich napisania jeżeli to cię uszczęśliwi... boś skwaszony ostatnio Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 to, że Ty to napisałeś to oboje wiemy, że już wcześniej wiedziałem... jak Moderator, który po Tobie posprzątał się zechce przyznać to będzie miło... pozdrawiam Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 tyle Ci powiem że ja nie a kto to pisał i co tam było? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 to pisał sevae (się posty 3 wyżej przyznał) a co tam było...nawet dokładnie nie wiem, ale ~10 postów pod postem ok. 10:00 kiedy to Karczma już dawno jest zamknięta... Link to post Share on other sites
sevae 8 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 A ja chyba wiem, ale nie powiem Zresztą łatwo się domyślić... jedyny mod który mi nic nie zrobił to... Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Ja tylko dodam, że to nie ja ale widziałem kto je usunął (i mnie ubiegł) . Nie dodam co jeszcze proponował... Można prosić Jacka Danielsa z lodem? Najlepiej podwójnego Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 jedyny mod który mi nic nie zrobił to... ... profesor atomus Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Powiedzieć wam dowcip a co do tych postów - domyślam się co to za kusząca propozycja była Ale to, że Karczma jest zamknięta od tej do tej to nasza niepisana umowa i karać srogo za to nie będziemy no chyba że ktoś usilnie się postara Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Witam Zastanawiam sie czemu nie został wlepiony zaden warn za ten wybryk. W koncu te ponad 6 (chyba) postow pod postem jednego usera to juz wybryk mały jest Edit: @Up Wlasnie warna za to ze byl spam, choc Karczme mozna by oficjalnie w regulamin też wpisać Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Chulaj dusza Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 6 (chyba) postow pod postemto były posty pod postem a nie rozmowa czyjać? Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 ja Ci dam hulaj dusza Michał... @kubbak oczywiście, że można prosić... @Daro mów ten kawał pozdrawiam EDIT @Daro to było wg mnie więcej niż 6 postów w postaci monologu, jeden pod drugim Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 @kubbak oczywiście, że można prosić.. No to poproszę 6 (chyba) postow pod postemto były posty pod postem a nie rozmowa czyjać? Tak, jeden pod drugim Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Daniels do odebrania przy ladzie... Link to post Share on other sites
Darodaredevil 1 Napisano 17 Października 2009 Udostępnij Napisano 17 Października 2009 Kubbak jeśli wiesz czyje to posty to warn IMO, ja tego nie widziałem ale za taką ilość (podejrzewam celową) nagroda się należy Dowcip pytanie Co mówi mod do moda? - banowanie czas zacząć Link to post Share on other sites
Recommended Posts