Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

510 na Marvellu, Agility na Asynch, pozostałe 5 to SF + Synch na Intelowskich oraz 1 Synch na Micronach :P

Czyli masz jeden porządny dysk na testach. Czemu Ci nie dali Samsunga 830 albo Corsaira Performance Pro?

Nie ma kontaktów, musiała by koza poszukać a ma teraz matury, szkoda mi chłopaka żeby przez głupie dyski sobie zawalił ustny :P

Poza tym będzie runda druga, czyli 830, M4, Corsair PP i Force 3, Patriot Wildfire, Mach Xtreme DS Turbo Premium, Vertex 4, może jakieś bardziej orientalne, jak Sandisk, Verbatim, Silicon Power, może jakiś GoodRam :D

Ale to chyba dopiero w wakacje albo i później ;)

Do dzieła koza... matura to bzdura :P

No właśnie miałem nadzieję na trochę wyższy poziom... Z ustnych same max pkt wpadły :P Pisemne też łatwe, ale okaże się na wynikach co tam namodziłem :] Edytowane przez koziro
Gość DANNY__79

Ja też zapraszam %-)

Przeczytałem :) i mam pytanie do Mich@. Powiedz mi tak poza tymi wszystkimi wykresami, testami, co przeprowadziłeś: gdybyś miał kupić sobie SSD (1 z tych, co testowałeś) do normalnej, codziennej pracy z systemem (nie patrząc na wyniki peak przy kopiowaniu takim / czy takim), który byś wziął?

Łoczy mnie bolo :P

Mam to samo -- chyba zaraźliwe %-)

A poważnie snu by się przydało mi :/ Tylko kiedy -- pewnie w drewnianej jesionce dopiero :wariat:

gdybyś miał kupić sobie SSD (1 z tych, co testowałeś) do normalnej, codziennej pracy z systemem (nie patrząc na wyniki peak przy kopiowaniu takim / czy takim), który byś wziął?

Mam dokładnie ten sam problem :wariat::D

Ale jak nie patrzymy na wyniki, to najtańszy? :P Chociaż Agility bym wolał nie :D

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...