Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Niestety sam też szukam kolekcjonerów na moje graty, wiem jak się kombinuje taniej kupić jak najdrożej sprzedać :)

za 1080 zł kupiłem

DFI P55 + i5 750 + 4GB Adaty 1600 PLUS CL8

a swój sprzęt chcę pchnąć tak żeby jak najwięcej zarobić tylko ciii.... :) Praktycznie kosztem stówy z z groszami przesiadam się na 1156 :)

lopez może Cię zainteresuje temat :)

http://www.benchmark.pl/phpBB3/viewtopic.php?f=7&t=20280&p=296263#p296263

jakie nowki :o:)

tego nikt o zdrowych zmyslach nie kupi za 50zl :oops:

ja bym nie kupil nawet za 20 - dajze pokoj pochowaj te plyte w spokoju :)

wystarczy zerknąć w archiwum allegro i zobaczyć po ile kupowali pare tygodni temu :)

btw - Raku Corsair TX750 i GT260 nadal mogłabym sprzedać z zyskiem :P tak dobrze kupiłam w lutym i marcu :)

a iy 920 kupiłam niewiele drożej od twojego i5 :P

Heh po co się wybierałaś na architekturę :)

Mi 4GB wystarczy jak na razie ale nie spocznę na tym sprzęcie zapewne jak już pójdę do pracy jakieś LC na platformie LGA3018 kiedyś w moim wykonaniu obejrzycie o ile dożyję :)

Cicho co? :) :ciekawy: Nikt nie otworzył więc ja otiwram, a tym czasem idę zawżdy biegać do łózka w kimono. Przy okazji założyłem temat o RAID i mam nadzieję, że ktoś tam mi doradzi, albo zrobi to tutaj. jedno jest pewne... Barka 11 jest do bani i w dodatku zepsuta. Niemożność załadowania windowsa, znikające dane, MBR i inne dziwne rzeczy mówią mi tylko to, że muszę wysłać ten shit na gwarę, a przy okazji kopsnę sobie RAID 0.

:P^^

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...