Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

otwarte, owszem....zapraszam

i od razu się pytam kto wyciachał mojego posta w którym poprosiłem żeby nie kasować :co::P :P

jestem przeca viceGospodarzem i mogę napisać w godzinach dowolnych jeśli to uzasadnię....

pozdrawiam

Jestem i zaraz się zmywam, bo padam. Prawie cały dzień grania w BF'a. :co:

GOL ma u mnie drugą młodość, ta "lekkość" w porównaniu z M95. Miałem staty 10/0 na początku ataku na Isla Inocentes, grałem oczywiście jako zwiadowca. Szło pięknie do momentu aż reszta drużyny zaczęła brać ze mnie przykład: nie było komu ładunków podkładać, a tamci ginęli jakby byli w centrum akcji.

Jak to możliwe? :co:

Możliwe.Ten syf nadawał się tylko dla domowych użytkowników i do biura.A ta co mam to już poważna płyta.Proca udało mi się wyciągnąć na 4.3ghz.Temperaturka nie zmieniona czyli max 76-77*.Po drugie P45-DS4 ma PCI-E 2.0 czyli szybszy przesył danych.Jednym słowem jest 10razy lepsza od tego low-end'owego syfu.

Miałem G31M-ES2C.Total syf na maxa.Ale mogę sprzedać za 80zł jak ktoś chce :P/\

EDIT: Tą co ty miałeś to i ja miałem.Ale padła(przez Zasilacz ProComp 400W).Teraz wszystko ładnie tańczy i śpiewa :co:

Dobra, i tak bedzie tydzien grzana ta AS5, bo czas bede mial dopiero w weekend. Beda testy coolera na CPU Eclipse II w porownaniu z BOXem na pascie AS5 i jak starczy to tej od Spire :P Przed wygrzaniem i po wygrzaniu w ide i stresie i w ocstresie :D Do tego testy coolera na grafie wraz z standardowym palitowym (S1 Rev2 vs. Palit) na AS5, bo nie starczy mi raczej 0.5g pasty od Spire jeszcze na grafe :co:

Ale testy sie pojawia w czerwcu, narazie w weekendy srednio mam czas (prawko i inne rzeczy), a w tygodniu tez troche roboty jest i po prostu w weekend zrobilem testy przed wygrzaniem BOXa na CPU i GPU na AS5, w weekend znowu testy, a potem zmienie moze paste na Spire, i znowu testy + grzanie i testy po grzaniu :P W miedzyczasie zaczne pisac recke to w czerwcu kiedystam sie pojawi moze :P

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...