Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

No tak, i potem są tego efekty. U kolegi z klasy robiliśmy W7. Defragmentacja trwała 4.5h. A była zdefragmentowana w 65% :) Jak można tak zaniedbać dysk!? Ja to mam bzika na tym punkcie, robię co tydzień.

@kubbak, same software. Jedenastka build 165.

Juz dam przykład. Defragmentowalem systemową partycję(sam system bez syfu) defragglerem. Po zdiagnozowaniu perfectdiskiem okazało się, że to cos psuje mi partycję. Wyraźnie wolniej wszystko się ladowało(gry najbardziej). Teraz już wszystko śmiga.

@kubbak, nie wiem ile mi zajmie napisanie tego, bo ciężko jest zfragmentować partycję. Chyba za bardzo dbam, bo miesięcznie przybywa mi 0.2%

siemka Stachu....wpadłeś po przynależną kolejkę :) :)

dostałeś pochwałę czy nie :D

ja się zrywam, tam se Stachu weźmiesz colę czy coś dla nieletnich, kubbak Cię przypilnuje :)

pozdrawiam, wbiję gdzieś za niecałe 22h

branoc :P

Himer, tez kiedys sie zastanawialem nad takim testem. Ja uzywam defragllera. Mozesz tez to wszystko do windowsowego porównać :)

A nie ma jakiegos programu do fragmentacji? Kiedyś mi się chyba jakiś rzucił w oczy, ale nie jestem w stanie go odnalezc.

Looknij sobie tutaj: http://www.komputerswiat.pl/testy/progr ... tacji.aspx

Z fragmentacją bedziesz mial raczej problem :D

Mam pytanie z innej beczki: pamiętacie film Forrest Gump? Tam była scena, że Forrest leciał helikopterem do Wietnamu i w tle (lecieli nad jakimiś zielonymi polami - wtedy zaczyna się scena i kawałek) gra taki kawałek... Jak on się nazywa? :)

Nie, ale ten kawałek leci od tego momentu, kiedy zaczyna się ten filmik (lot helikopterem nad polami :P)

edit: tak, dokładnie o ten kawałek mi chodziło :) szukałem go wiele razy i nie mogłem znaleźć :D

Dzięki :)

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...