Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Zeratul, w 2.

Lecz tak jak mowilem, chemii w ogole praktycznie nie mamy, bo babki nie ma ciągle. Conajmniej polowa lekcji nam z tegoż tytulu przepadla, nie mowiac o tym, ze jak juz babka jest to wcale lekcji nie prowadzi tylko sobie gadamy o byle czym :D

Pewnie to dlatego, że skopiowałem jego kod źródłowy i wkleilem jeszcze raz zeby byl wstawiony od nowa...

Ja często tak robiłem :P

BTW, pamiętam jeszcze sytuację sprzed roku, co pojawiło się info o jakimś chłodzeniu, ktoś napisał newsa, ale mało fot w nim było (1-2). Ja napisałem newsa "Więcej zdjęć xxxxx" tego samego dnia, po czym w treści newsa redaktor napisał "nie kasuj tego newsa, opublikujemy go jutro, jako rozszerzenie do dzisiejszego" :P

To były czasy :D I te pisanie do Marcina na GG żeby szybko wstawił mojego newsa :D

Ja wlasnie tez czasem. Razjak najdzie mnie wena, napisze z 10 newsów a potem musze odswiezac w tygodniu zeby w ogole byly zauwazone. Przy 5 newsach tez wrzucą3, a dwa leżą... Nie wiesz kto tera zatwierdza newsy?

@Majkel, Marcin mi od kilku dni na gadu nie odpowiada... Co mnie dziwi, bo zawsze raczej nie bylo z tym problemów.

Było sobie na onecie zakladac?

Jak zakładałem pocztę na onecie to Gmaila nie było albo był mnie nie znany a poza tym za dużo osób jest przywiązanych do tego adresu.

Mam konto na Gmailu no ale wszyscy piszą na onet.

A zwróciliście uwagę na datę?? 2007-09-01 :P

Jakbyś chciał wiedzieć, to jak jest zmiana to ją odświeżają :D

Np. kiedyś z-cą naczelnego był Tomek Stiller, teraz jest kto inny :D

Idę spać :P

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...