Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

A tam, w gimnazjum mało jest materiału :/ W LO troszke więcej, a na studiach to juz masakra :/

W sumie, w tym roku szkolnym mieliśmy maksymalnie 15 godzin chemii, teoretycznie mielismy miec 1 tygodniowo ale albo babki nie ma albo środa jest wolna. Poki co to nie wiem cyz mielismy 5 lekcji w tym semestrze, a niedlugo świeta, rekolekcje wczesniej, potem niedlugo matury i w ogole znowu pewnie chemii nie bedzie :)

Edit [01]:

:menda::)

U mnie to normalka jak kark mi szczyknie. Zresztą nie fajne to było. Byłem bliski śmierci(prawie kark złamałem). Krwotok i 2 godz czekania na karetkę. Ja dzisiaj wkurzony jestem. Nie pytać dlaczego. Mam rak zrąbany umysł, że jak nikogo nie ma to potrafię krzyczeć na całą chatę. Rofl, co się ze mną dzieje. Ach tak wiem za dużo tibii(6 lat grałem).

BTW, mam coś bardziej dołującego(utwór).

siemka....też zapraszam :D i idę do chemii...jak już pisałem (nie w tym wątku) mam jutro sprawdzian z kinetyki (jak nie wiedziecie co to jest i nie myślicie o rozszerzonej chemii w liceum to chyba nie chcecie wiedzieć)....w podstawie być może też jest, ale nie wiem :D

pozdrawiam

Nosz dziadowska poczta na onecie nie działa od 10 minut akurat wtedy kiedy się jej potrzebuje :D:P

Setke proszę.

Mam rak zrąbany umysł, że jak nikogo nie ma to potrafię krzyczeć na całą chatę

Polecam udać się do lekarza :D

Himer, jak grales w tibie majac 9 lat to sie teraz nie dziw, że twoja psychika jest w takim a nie innym stanie :P

Zeratul, z chemią w tym roku mialem niewiele wspólnego. Jakies 14 godzin w tym roku szkolnym, bo ciagle babki nie ma, a czasem bo środa wolna jest, a w srody mamy jedna jedyna godzine chemii na tydzien :D

Kinetyka mi sie jednynie z fizyka kojarzy :P

@Hookie, szałowe zdjęcie :D

No bez kitu jak zacząłem grać bylem w 2 klasie. Co tam 45 rookslayer i 148 RP(Royal paladin). A EQ piękne. NIestety padlem ofiarą i konto zostało ukradzione. tak skończyłem z tibią prawie na zawsze, czasami jeszcze na OTS'ach grałem. Gardło mnie boli, za duzo się nakrzyczałem. Chyba muszę się leczyć(chociaż to były pozytywne emocje). Szkoły już mam dośc. I jak zwykle miałem pecha i pokleiłem sobie palce kropelką. Ja pier :D .....

zamówienia do odebrania...

Kinetyka mi sie jednynie z fizyka kojarzy :D

heh...jakkolwiek za tym działem w fizyce nie przepadam, to jest on chyba dużo lepszy niż kinetyka w chemii....

Ty jesteś @Ajo w drugiej czy 1 liceum :D bo kinetyka to w drugiej se będzie, więc być może jeszcze nie mogłeś o niej słyszeć...

pozdrawiam

@kubbak, nie znasz mnie. I nie to zepsuło moją psychikę. Może częściowo. Ja nie miałem pięknego dzieciństwa jak ty. Tak poza tym jakoś jestem inny. Nie mogę się "zaadoptować" w coraz o nowszym otoczeniu.

@majkel Oh really?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...