juggler 27 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Jest tu kto Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Ja jestem Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 Nie wiem jaki idiota wymyślił, żeby w gimnazjum obowiązkowo uczyć się tych wszystkich sposobów pozyskiwania soli Zresztą z innych przedmiotów można by wyrzucić masę niepotrzebnych rzeczy. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 10 Marca 2010 Udostępnij Napisano 10 Marca 2010 A tam, w gimnazjum mało jest materiału W LO troszke więcej, a na studiach to juz masakra W sumie, w tym roku szkolnym mieliśmy maksymalnie 15 godzin chemii, teoretycznie mielismy miec 1 tygodniowo ale albo babki nie ma albo środa jest wolna. Poki co to nie wiem cyz mielismy 5 lekcji w tym semestrze, a niedlugo świeta, rekolekcje wczesniej, potem niedlugo matury i w ogole znowu pewnie chemii nie bedzie Edit [01]: Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Witam. Zapraszam! Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Zastanawiałem się czy otwierać, czy ktos inny to zrobi. "Użytkownicy przeglądający to forum: Hookie, juggler, kowdipapo, zeratul oraz 1 gość" Domyslilem sie ze ktos z Was to zrobi Witam Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Siema! Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 cześć chłopaki tęskniłam chyba sobie zaraz zrobie przerwe od kompa na masażyk bo mnei tak szczykło w karku ze szkoda gadać normalnie jakbym miałam z 50 lat więcej Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 U mnie to normalka jak kark mi szczyknie. Zresztą nie fajne to było. Byłem bliski śmierci(prawie kark złamałem). Krwotok i 2 godz czekania na karetkę. Ja dzisiaj wkurzony jestem. Nie pytać dlaczego. Mam rak zrąbany umysł, że jak nikogo nie ma to potrafię krzyczeć na całą chatę. Rofl, co się ze mną dzieje. Ach tak wiem za dużo tibii(6 lat grałem). BTW, mam coś bardziej dołującego(utwór). Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 siemka....też zapraszam i idę do chemii...jak już pisałem (nie w tym wątku) mam jutro sprawdzian z kinetyki (jak nie wiedziecie co to jest i nie myślicie o rozszerzonej chemii w liceum to chyba nie chcecie wiedzieć)....w podstawie być może też jest, ale nie wiem pozdrawiam Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ach tak wiem za dużo tibii(6 lat grałem). Serio ? O ja... Ja tylko popatrzayłem z 0,5h na Tibię i miałem dość Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Wieczór :D Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Nosz dziadowska poczta na onecie nie działa od 10 minut akurat wtedy kiedy się jej potrzebuje Setke proszę. Mam rak zrąbany umysł, że jak nikogo nie ma to potrafię krzyczeć na całą chatęPolecam udać się do lekarza Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Himer, jak grales w tibie majac 9 lat to sie teraz nie dziw, że twoja psychika jest w takim a nie innym stanie Zeratul, z chemią w tym roku mialem niewiele wspólnego. Jakies 14 godzin w tym roku szkolnym, bo ciagle babki nie ma, a czasem bo środa wolna jest, a w srody mamy jedna jedyna godzine chemii na tydzien Kinetyka mi sie jednynie z fizyka kojarzy @Hookie, szałowe zdjęcie Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Ach tak wiem za dużo tibii(6 lat grałem).To wiele wyjaśnia Dla mnie colę z lodem i cytryną Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 @Hookie: Widzę, że masz nowy avek. @kubbak: też próbuje się wbić na maila z onetu i tylko widzę "Operacja w toku"... Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 No bez kitu jak zacząłem grać bylem w 2 klasie. Co tam 45 rookslayer i 148 RP(Royal paladin). A EQ piękne. NIestety padlem ofiarą i konto zostało ukradzione. tak skończyłem z tibią prawie na zawsze, czasami jeszcze na OTS'ach grałem. Gardło mnie boli, za duzo się nakrzyczałem. Chyba muszę się leczyć(chociaż to były pozytywne emocje). Szkoły już mam dośc. I jak zwykle miałem pecha i pokleiłem sobie palce kropelką. Ja pier ..... Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hookie zmienił avatar :> Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Było sobie na onecie zakladac? Mimo iz niby mają taką fajną serwerownie to jednak googlowy gmail jakos wydaje sie troszke lepszy Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hookie zmienił avatar :>Really :D Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Hookie zmienił avatar :>Really :DDawno karty nie odświeżałem to i opóźnienie mam Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 zamówienia do odebrania... Kinetyka mi sie jednynie z fizyka kojarzy heh...jakkolwiek za tym działem w fizyce nie przepadam, to jest on chyba dużo lepszy niż kinetyka w chemii.... Ty jesteś @Ajo w drugiej czy 1 liceum bo kinetyka to w drugiej se będzie, więc być może jeszcze nie mogłeś o niej słyszeć... pozdrawiam Link to post Share on other sites
Wojciech Kulik 4 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Pocztę na gmailu miałem, ale jakoś tak, ten, tego no... nie spodobała mi się Co Onet to Onet, nie? Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 @kubbak, nie znasz mnie. I nie to zepsuło moją psychikę. Może częściowo. Ja nie miałem pięknego dzieciństwa jak ty. Tak poza tym jakoś jestem inny. Nie mogę się "zaadoptować" w coraz o nowszym otoczeniu. @majkel Oh really? Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 11 Marca 2010 Udostępnij Napisano 11 Marca 2010 Proponuję przenieść się do tego tematu: viewtopic.php?f=40&t=7587&st=0&sk=t&sd=a Link to post Share on other sites
Recommended Posts