Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

skoro dianek siedzi na wycieraczce a Wojtek się nie zdeklarował to wnioskuję, że się przysiadł....

ale ja Was do środka zaproszę, bo cieplej :)

innych też zapraszam i pozdrawiam :)

Dla mnie wyjątkowo coś mocnego... vice wie o co chodzi :)

i wyjątkowo dzisiaj dostaniesz....bierz co chcesz, nie przekraczaj tylko równowartości 0.5l mocnego trunku....na koszt firmy dzisiaj....

Hey Comrades! Kto z was gra w BC2? Ja już gram 4 godziny odkąd kupiłem grę. MM mnie przeraża. Kupiłem GTAIV a ta gra jest od 18-stu lat!. To jest chore. Co do newsa na temat Ubi. Gdyby nie było piratów i hackerow to nie byłoby sieci. Taka prawda. Oni to kontrolują i oni mogą to zniszczyć.

@zeratul niechętnie przyznam się do tego, że to praktykowałem. Podsluchać rozmowę na gadu jest banalne. Jakbyś chciał to nawet na serwer metina byś się włamał.

@zeratul niechętnie przyznam się do tego, że to praktykowałem. Podsluchać rozmowę na gadu jest banalne.

5586250 i (numer usunięty na prośbę posiadacza) - powiedz o czym gadamy :)

@mICh@eL co sie stalo ?? :)

Wolę nie mówić, poczekam na wyjaśnienie sprawy :)

Tak, zrobiłbym to, ale już troszkę zapomniałem i dobrze. Lepiej dla mnie, BTW na ADSL nie da się tego robić. Musisz mieć lana, żeby to zamaskować. Jestem ciekawe, czy chciałoby ci się praktykować tyle. Ja to robiłem 4 lata temu. I żałuję, wiedz to. Jak zaczniesz, to lepiej miej świadomość co robisz, kiedyś bylem głupi i jej nie miałem.

@zeratul niechętnie przyznam się do tego, że to praktykowałem.

co praktykowałeś :)

czy wszyscy wiedzą o co chodzi tylko ja nie wiem ? :)

wiedzą o tym chyba tylko 2 osoby w Karczmie....jedną jest sam zainteresowany, a drugą jestem ja i nie jestem upoważniony, aby info nt co się wydarzyło rozprzestrzeniać

pozdrawiam

no i teraz to jest w miarę zrozumiałe @Himer....powody to już Twoja sprawa, nie będę o nie pytał....

trochę mimo wszystko mnie zdziwiło to "@zeratul" w poście o napadzie hackerskim na Ubi...zabrzmiało to jak jakaś sugestia...

idę obejrzeć DB Kai odcinek jeden, potem spać, ale wbiję się jeszcze pożegnać....

pozdro

No to milego oglądania. Ja chwilowo zerwalem z anime. Ostatnio jakoś tracę chęci do życia. Dosłownie. Muszę przełamać swój umysł. Milego oglądania!

EDIT: już źle myślę i jest powtórzenie.

Otwarte :/

Hookie, to jaki konfig w koncu bedziesz miał do testów?

Kurde, takiego lenia dzis złapałem, że masakra. Do tego jeszcze piwo czai sie w lodowce! :menda: Chyba sobie jedno wypije robiąc matme :/

Uwaga, mamy konkurencje w postaci SPAMpostu! CO o tym myslicie? :)

MU 3 : 0 Milan

Piwo proszę, tak świetnych wiadomości nie można nie opić :menda:

A i bym zapomniał. Gdzie kolega od Azotu może go załatwić i jaka jest ilość za owe 35zł - dewar potrzebny czy leją do termosów?

Ja nie pisze, dopoki nie dogadam sie z Marcinem Sieradzkim w pewnej sprawie, o ktorej juz nawet w Karczmie wspominalem. Chodzi o te newsy, ktore od niedzieli czy nawet soboty lezą u mnie i czekają, podczas gdy Marcin pisze sam newsy i zatwierdza te najświeższe, mimo iż pisalem o sprawach z CeBIT zanim sie CeBIT skonczyl jeszcze. 6 newsów (z 10 z niedzieli) czeka na zatwierdzenie.

@Kubbak, here u are :menda:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...