Gadget 119 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Heh, ja idę w kimę, trzeba się wyspać. Narka!, no i życzcie mi niedalekiego koszenia augiem. Co za bestia ROF 1100 rpm. 380 fps i precurka systemki. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 witam wszystkich zamówienia do odebrania.... tematu BC2 / MW2 ciągnąć nie będę, powiem tylko, że nie jest on taki łatwy, jak wszyscy jego przeciwnicy uważają idę jakiegoś flima obejrzeć pozdrawiam Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Może twierdzą że jest łatwy, bo jak się kucnie i strzeli z ACR'a z celownika i się trafi tam gdzie się celowało < > Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja poproszę szklaneczkę Jacka po ciężkiej pracy. @zeratul w BF'a pograj na COD'a nie mogę patrzeć. Za latwe to jest. W BF'ie na pewno nie miałbyś takich statow.Zagraj w MW2 to nie będziesz miał takich statów mimo, że taki łatwy. W BC2 grasz w 32 osoby w MW2 w 12 (jest 1 tryb, który umożliwia granie 18 osobom) więc łatwiej jest zdobywać fragi na 31 osobach niż 11. Mapy są rożnej wielkości , nie wyobrażam sobie mw2 z 32 osobami na tak małych mapach . Poza tym te gry różnią się imo za bardzo żeby je tak porównywać. mw 2 to przede wszystkim walka infanty w bf zawsze liczyły się pojazdy i teamplay. pomijam fakt innego systemu hitbox'ów i recoila broni, bo to zależy od tego czy twórca gry chce ja zrobić bardziej arcadowa strzelanką nastawiona na fun czy bardziej symulacje pola bitwy Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Heh, ja idę w kimę, trzeba się wyspać. Narka!, no i życzcie mi niedalekiego koszenia augiem. Co za bestia ROF 1100 rpm. 380 fps i precurka systemki. Co to za aug? 380 fps to nie dużo Mój G36 Jg miał 350 fps Choć! I bez precki dawał radę Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Mapy są rożnej wielkości , nie wyobrażam sobie mw2 z 32 osobami na tak małych mapachOtóż to, tylko są pewni ludzie do których nie docierają pewne rzeczy. Link to post Share on other sites
Maksym Słomski 8 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Bez sensu dlatego są dyskusje o wyższości jednego nad drugim... Jednemu się podoba jedno, innemu co innego i zawsze tak będzie... Przekonywanie kogoś na siłę o swojej racji nie ma sensu po prostu Obie gry są dobre, bo podobają się szerokiemu gronu odbiorców i o to chyba chodzi Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 nie wyobrażam sobie mw2 z 32 osobami na tak małych mapachNa Rust to na pewno , ale na Derail bez problemu, na Underpass od biedy też Quarry także by się nadawało, Invasion i Estate to samo Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam wszystkich Wy dalej dyskutujecie nt. MW2 vs. BF BC2 :{ Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jeszcze ze 2 tygodnie takich dyskusji. Będzie premiera i się okaże co jest lepsze. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 W takim razie zmieńmy temat Marcin, sądząc po Twoim podpisie masz odblokowane wszystkie wyzwania W takim razie powiedz nam w jakich okolicznościach wykonałeś wyzwania "The Resourceful" < idę spać > Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Halo?! Jest tu kto? Link to post Share on other sites
RAKU 44 25 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Witam Tak ciekawy ten temat CoD-a że odkąd zainstalowałem tą gierkę jeszcze ani razu jej nie odpaliłem a tak poza tym tematem jest w Karczmie bimber pędzony przez Karczmiarza? jeżeli tak to poprosiłbym szklaneczkę dobrze mi to zrobi przed jutrzejszymi wykładami od 8 rano BTW Nie zaczepiajcie staruszków z napisem I am Mother na koszulce Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Do wieczora. Nie zamykam. Cześć. Link to post Share on other sites
MiszakKr 7 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 nie wyobrażam sobie mw2 z 32 osobami na tak małych mapachNa Rust to na pewno , ale na Derail bez problemu, na Underpass od biedy też Quarry także by się nadawało, Invasion i Estate to samo Byłby straszny tłok i chaos nie grało by się komfortowo , serwery by nie wyrabiały z tak dużą ilością ludu w jednym miejscu [ spore zagęszczenie] MW2 się nie nadaje na 32 graczy. Pamiętam servery DM w cod4 na 60 slotow, totalny chaos i brak sensu. 12 graczy na tak małe mapy to ideał jak dla mnie. edit: ah miał być koniec tematu sorka to tylko takie podsumowanie moje Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jest tu jeszcze ktoś? Stwierdziłem, że nie ma co czekać na USB i liczyć na szczęśćie i kupuje w koncu kompa nowego, a przynajmniej wymieniam większość sprzętu. Mozna o tym poczytac w tym temacie Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 jest i slęczy nad opisem do projektu... ale skończę go tej nocy... i wolność można się spokojnie zabrać za kupowanie części do kompa i pisanie minirecek edit: 1:40 -> done można spokojnie iść spać Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 ludzie jeszcze są nie przypuszczałem, że wybrałem se tak długi film na wczoraj, dlatego jestem dopiero teraz miał być koniec tematu MW2 / BC2, ale swoje pewne przemyślenia muszę zamieścić... 1) M4 jest na tyle celną bronią, że bez większego problemu można nią strzelać na 300m i trafiać...z racji jednak sporego dystansu zalecałbym kolimator....ACR jest modułową przeróbką M4 ulepszoną pod każdym jednym względem, więc mnie nie dziwi, że w MW2 pocisk leci zawsze tam gdzie stykają się pionowa i pozioma belka siatki celowniczej.... 2) mapy są różnej wielkości, jednakże IMO na 32 graczy nawet Derail byłby za mały...ale Rust byłby w sam raz (Scrapyard też by uszedł) :-> 3) nie jestem w stanie powiedzieć nic z własnego doświadczenia nt. BC2, ale z tego co wiem to producenci Battlefield'a i MW2 mają trochę inne priorytety i stąd wynikają różnice, które nie pozwalają bezpośrednio porównywać tych pozycji...MW2 ma być przyjemną zabawą dla każdego (pomijam znaczek +18), BC2 jest chyba bardziej dla "hardkorów" 4) gdzieś się dowiedziałem, że w BC2 niszczy się mapę...nie znam detali, ale jeśli jest to na zasadzie, że po strzałach z Kałacha pękają cegły, granaty / rakiety niszczą ściany a budynki się z czasem całkowicie walą, to ta gra ma u mnie bardzo dużego plusa...mimo, że wymaga to mocnego sprzętu 5) padło tu bardzo trafne stwierdzenie - obie gry muszą być świetne skoro podobają się tak szerokim gronom odbiorców....w 100% się zgadzam i niech to będzie wniosek dla tej debaty, bądź co bądź - trochę bezsensownej @Michał nie znam wszystkich wyzwań i ich kategorii po nazwie na pamięć...zechcesz przybliżyć detale poza tym: 1) w niektórych przypadkach ironia jest nieodzowna, lecz zawżdy bywa oznaką tchórzostwa....bywa na dodatek chamska i choć czasem sam jej używam - bardzo jej nie lubię 2) czemu uważasz, że mam odblokowane wszystkie wyzwania no to by było chyba na tyle jeśli chodzi o debaty, w których nie uczestniczyłem pozdrawiam EDIT buuuu....nikt nie chce ze mną rozmawiać, mimo deklaracji, że w Karczmie jeszcze przebywacie... w takim razie idę spać....napiszę coś za jakieś pewnie 20h, chyba, że znowu jakiś fajny film wygrzebię / kumpel wbiję do mnie w gości / wciągnie mnie jakaś gra pozdrawiam i jako że nie widać aby ktoś w lokalu przebywał.... Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 C'ya Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dawno nie otwierałem Witam, zapraszam wszystkich Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Witam Colę dla mnie Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Here u are Link to post Share on other sites
Junior 2 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Dla mnie Perła Chmielowa. Link to post Share on other sites
mICh@eL 335 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 No i skończyłem pisać reckę Jak ktoś chce poczytać i sprawdzić to pisać na PW Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 24 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 24 Lutego 2010 Junior: As above Majkel, a zarzuć mi to lookne sobie w nią. Link to post Share on other sites
Recommended Posts