Diana Socha 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 ej nie mowcie mi o wygranych, od 5 dni NIC nie wygrałam masakra jakaś... normalnie nawet po 3 nagrody dziennie ... a teraz wielkie zero... edit: i nie wiem co ze soba zrobic... herbata ? kawa ? piwo ? porpacować jeszcze ? pograć ? porobić konkursy ? iść spać ? spakować do wysylki co mi sie sprzedalo na alegro ?! ale jutro o 7:30 wstać trzeba... dżizz ta myśl mnie miażdży Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 witam wszystkich i zapraszam, sorki za spóźnienie, ale film mi się oglądało @dianek coś wspominałaś o MP5 na opylenie....jakieś detale mogę @juggler może to nie ta gra, ale to są dopiero staty: http://img689.imageshack.us/img689/4129/derail2.th.png po moim podpisie domyśl się czyj nick jest zaznaczony na żółto / złoto Dostałem zestaw gadżetów od Gigabyte za ten konkurs na forum, calkiem przyjemny. Kilka dlugopisow, notatnik, jakas smycz i magnesy na lodówkę I kartki samoprzylepne Notesik sie przyda. siemka Ajo... skoro notesik Ci się przyda, a o reszcie nie wspominałeś to może chcesz się tego pozbyć i wysłać komuś po kosztach wysyłki :> :-> i tak w ogóle...wszystkie zamówienia do odebrania przy ladzie pozdrawiam Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dobra, ja mam dośc. Przebiłem się tylko o 10 pkt. No kurde co za . http://img30.imageshack.us/img30/8712/b ... 231528.jpg @diana herbatkę i spać. nie ma to jak porządny sen. @zeratul w BF'a pograj na COD'a nie mogę patrzeć. Za latwe to jest. W BF'ie na pewno nie miałbyś takich statow. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 @zeratul proszę bardzo -> http://www.allegro.pl/item934138460_dig ... _ipod.html wszystko chyba opisałam przy okazji możesz rzucić na inne moje aukcje a nóż coś ci wpadnie w oko edit: a właśnie sobie robie herbatkę... popakuje przesyłki coby może zabrac jutro... a później bede mysleć co ze sobą zrobić Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 @dianek... ale przeca pisałaś parę stron temu, że masz do opylenia mp5...to jakaś wsteczna ewolucja ale aukcje przejrzę pozdrawiam Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Takie fragi to miałem w UT, ale to "zupełnie" inna gra. Tak samo jest z BC2 i MW2. W Battlefield'zie są prawie zawsze 32 osoby, każdy strzela w co/kogo innego, czołgi, helikoptery, heli RC, stacjonarne karabiny i moździerze, budynki się sypią, kule koszą drzewa - zadyma jest taka, że naprawdę ciężko przeżyć będąc w akcji, a nie pół kilometra za walczącymi. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 @zeratul to urzadzenie odtwarza MP3 MP4 i MP5 w tytule aukcji wpisane MP4 bo ludzie nie wyszukuja MP5 tylko MP4 Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dobra idę w kimę. Jutro trza wstać o 7:25 i na rekolekcje 3h. BTW, z "pompą" czy aega na urodzinki w kwietniu? Muszę podjąć decyzję. zresztą chyba pompę kupię jako poboczną(na razie będzie to głowna bo nic nie mam), potem jakiegos aega no chyba M4, bo w sumie uwielbiam się nim bawić. mp5no nie jak to? to przecie świetne SMG jest. Tylko troszkę podrzuca w końcu parabellum jest silniejsze(odrzut) niż 5.56x45. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Zeratul, a co, chcesz magnesy na lodówke z napisaem GIgabyte Ultra Durable 3? Czy te z Leader in Motherboard Innovation? Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 kowdipapo moja siostra by chciała bardzo lubi magnesy i ma 6 lat Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 @dianek po ogłoszeniu, że na opylenie masz mp5 spodziewałem się produktu znanej co niektórym i najpewniej szanowanej oraz uznanej marki Heckler & Koch @juggler wiem, że to inne gry, po Twoim opisie wnioskuję, że doczekałem się gry, w którą chciałbym zagrać (miałem nadzieję, że wyjdzie gra, w której Kałach będzie dziurawił ściany, a jak się pacnie z Artylerii w budynek to Cię nawet ściany nie uratują, tylko się rozsypie) ale mój komp raczej tego nie dźwignie... no ale takim statami warto się pochwalić pozdrawiam EDIT @Ajo pacnij fotkę tego co tam masz oprócz notesiku i zapodaj to się zobaczy....albo najlepiej nie zestawu, tylko poszczególnych elementów oddzielnie Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 @zeratul ja jestem tylko kobietą... czegoś ty się spodziewał ? Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Dobra idę spać, bo o mnie nikt nic nie powie. wszyscy o mnie zapomnieli. Jak zwykle nie kupię gier, bo zmieniły się plany. No już prawie wiosna to się nawet tego spodziewałem. Kupię "pompę" i bedę biegał na banzai! Do tego 4000 szt kulasów 9 magazynków(łuski 30 kulek każda). A dlaczego tyle?, bo to trish0t jest Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 @zeratul ja jestem tylko kobietą... czegoś ty się spodziewał ? to, że jesteś kobietą Cię nie usprawiedliwia...mam koleżankę, która gra w Quake'a 3 wiesz.....dość aktywny udział w debacie o broni tutaj w Karczmie pozwolił mi przypuszczać, że jesteś w posiadaniu mp5, chociażby repliki @Himer MP5 jest bardzo dobre, jednakże jest broń mało znana, również klasy SMG, jednakże chyba pod każdym jednym względem lepsza niż MP5 (może ciut większa, nie pamiętam i nie chce mi się sprawdzać ) PP-19 Bizon...pistolet maszynowy oparty na mechanizmie zamkowym z Kałacha => bardzo niezawodny, magazynek....to jest dopiero wynalazek...nie będę opisywał, chcecie to se znajdziecie ....grunt, że jest to 45szt naboi 7.62 x 25 mm pozdrawiam Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 dopsz.. herbatka wypita, książeczki spakowane można iść spać dobranoc Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Do wieczora. Link to post Share on other sites
Zeratul 1 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 no dobra, ja też idę, bo mi niewiele brakuje, żeby posty pisać na klawiaturze głową.... pozdrawiam, nie zamykam, lecz znikam branoc.... Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Na mnie też już pora. Znając życie Ajko jeszcze wpadnie zamknąć. Dobranoc. Link to post Share on other sites
kowdipapo 42 Napisano 22 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 22 Lutego 2010 Ano jeszcze chwilkę posiedze. Jak sie codziennie siedziało do 4 to teraz ciezko jest pojsc spac o 0:30 Edit [02]: Branoc Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Zapraszam! Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Siema!, czas się pochwalić: http://img704.imageshack.us/img704/91/dsc00393s.jpg Od dzisiaj AUG jest mój Kałach kolegi, na warsztacie dzisiaj był. Link to post Share on other sites
Diana Socha 0 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 cześć chłopaki... ależ mnie benchmark dzisiaj ileż można czekać na wyniki konkursów tutaj ?! Link to post Share on other sites
kubbak 10135 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Ja poproszę szklaneczkę Jacka po ciężkiej pracy. @zeratul w BF'a pograj na COD'a nie mogę patrzeć. Za latwe to jest. W BF'ie na pewno nie miałbyś takich statow.Zagraj w MW2 to nie będziesz miał takich statów mimo, że taki łatwy. W BC2 grasz w 32 osoby w MW2 w 12 (jest 1 tryb, który umożliwia granie 18 osobom) więc łatwiej jest zdobywać fragi na 31 osobach niż 11. Link to post Share on other sites
Gadget 119 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Jutro środa i na rekolekcje znowu I o 10 juz na chacie będę. A potem o 17 na trening. Ja szklaneczkę wody. Och tak muszę kupić jeszcze magazynek i kulasy Link to post Share on other sites
juggler 27 Napisano 23 Lutego 2010 Udostępnij Napisano 23 Lutego 2010 Dzisiaj pograłem trochę jako medyk i stwierdzam, że to nie dla mnie. Za to niesamowicie cisnąłem w ataku jako snajper z moździerzem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts