Skocz do zawartości

"Karczma Pod Rozpalonym Radiatorem" otwarta 22:00-6:00

Recommended Posts

Jak będę miał grafę to się do któregoś z Was zgłoszę to powiecie co powybierać, etc.

Na początku M4A1, jak dorobisz się celowników to używaj któregoś z nich :)

BTW, w SPAM Team chodzi głównie o wspólną grę, nie jakieś klany na idiotycznych zasadach ClanBase jakie to DarkForest robi :P

Jakiś celownik mam i jeszcze te kropki na ekraniku używam (nie wiem jak się to nazywa).

SPAM Team chodzi głównie o wspólną grę, nie jakieś klany na idiotycznych zasadach ClanBase jakie to DarkForest robi :)

Weź to na polski przetłumacz.

no ja mam staty ciekawe....gram prawie codziennie, jestem na 70lvl i mam 1000+ więcej śmierci niż fragów (ok 7k w sumie) :)

@kubbak

jak gardzisz snajpami to właściwie jest chyba tylko jedno rozwiązanie...do 48 levelu bierzesz ACR'a...najlepsza na większość map broń szturmowa :jupi: chyba że wolisz coś w deseń MP5 albo jakiegoś karabinu maszynowego (nie polecam), albo będziesz grał Hardkora i weźmiesz tarczę :):P:o

@kopec23

a Ty jak tam stoisz z levelem i tym co używasz w rozgrywce :]

pozdrawiam

A ja rushuje ze sniperka oraz spasem jako secondary wep i nie ma uja we wsi :P

ALe przyzwyczajenia z CSa troche przeszkadzają. Szczególnie wciskanie 'q', co w csie bylo zmianą na ostatnio uzywana bron, a w MW2 to juz raczej jest granacik specjalny :)

A ja rushuje ze sniperka oraz spasem jako secondary wep i nie ma uja we wsi :o

ALe przyzwyczajenia z CSa troche przeszkadzają. Szczególnie wciskanie 'q', co w csie bylo zmianą na ostatnio uzywana bron, a w MW2 to juz raczej jest granacik specjalny :P

to polecam Ci ze SPAS'a 12 na 67 levelu na Winchestera Akimbo się przerzucić (2 szt broni co w grze występuje jako Model 1887)

a jaką masz snajpę i dodatki do niej :)

Ja od dłuższego czasu mam 69 poziom i używam:

SCAR-H tłumik + javelin,

UZI tłumik + TMP w akimbo.

ewentualnie czasem mi się zdarzy UZI tłumik + M9 i nóż taktyczny.

A z perków: w zależności od klasy: komandos, maraton, zimnokrwisty i ninja (wszystkie w wersji pro).

Ja od dłuższego czasu mam 69 poziom i używam:

SCAR-H tłumik + javelin,

UZI tłumik + TMP w akimbo.

ewentualnie czasem mi się zdarzy UZI tłumik + M9 i nóż taktyczny.

A z perków: w zależności od klasy: komandos, maraton, zimnokrwisty i ninja (wszystkie w wersji pro).

ten pierwszy całkiem fajny zestaw...ale nie wiem czy wiesz, że jak masz zimnokrwistego to nie musisz podobno tłumika używać :) na radarze Cię i tak nie będzie widać, a nawet strzały z tłumika słychać dość daleko :P

pozdrawiam

to cześć...

czyli zostałem ja, kubbak być może i Ajo, który zapewne się wciągnął w "demo" i wróci się tylko pożegnać :)

bywa, ja przepisuję zeszyt z chemii i biorę się za mapę polityczną Europy

pozdrawiam

Mylisz sie. Po prostu leże i słucham muzyki. Mógłbym to robić całą noc :) Musze w koncu pomęczyć te słuchawki :o

BD szedl spac kolo polnocy wiec nie chce mi sie juz odpalac gry :]

Ile na Steamie kosztuje oryginał MW2? Jakbym w lockerz wiecej niz 25$ zgarnął to moze bym kupił sobie, a tak to raczej braknie :) Nie chce mi sie czekac do restocku w lutym na kolejne 25$ tym bardziej ze juz mam przeznaczenie dla tych ze styczniowego restocku :P

dobij na piracie do 70 levelu...przy skromnym graniu zejdzie Ci na tym do wakacji / luźnego okresu czerwca i będzie już taniej i kupisz nówkę :)

chyba że jesteś bardzo dobry w takie gry, to możesz ostro fragować i za dużo XP'a zbierać :P

pozdrawiam

teamu jeszcze nie ma, dopiero jest w fazie tworzenia :)

i zobaczymy jak to wyjdzie, ale ten w którym ja chcę grać będzie składał się chyba ze SPAMerów głównie (ewentualnie jakieś VIPowe członkostwo już jest jedno przewidziane, więc może będzie więcej :P )

pozdrawiam

EDIT

daj screena z tej strony: http://speedtest.net/ to Ci powiem czy może będzie działać

tak czy inaczej informacje powyższe są prawdziwe

Sie zobaczy. Narazie mam 12 lvl :)

Na mnie już czas. Jutro sie odezwe do Ciebie lub Majkela w sprawie z PW.

C'ya. Miłego

...i wstał ten, na którego nie zwracano uwagi, podczas gdy on delektował się każdym pojedynczym dźwiękiem utworów muzycznych jego ulubionych zespołów. Zdawał się czerpać ogromną przyjemność z tego co robił. Rzekł - Skończyłem muzyki słuchać, więc spać idę, coby móc jak najszybciej wrócić do mojego ulubionego zajęcia. Wyszedł i już go więcej tej nocy nie widziano...

Wyszedł i już go więcej tej nocy nie widziano...

to się do mnie też odnosi :]

...a że viceGospodarz wychodząc spostrzegł, iż w Karczmie już nikt nie przesiaduje, otworzył drzwi wejściowe i opuścił przybytek, zaś drzwi zamknął w tak zręczny sposób, że kartka na nich wisząca sama z siebie przewróciła się na drugą stronę obwieszczając wszystkim przechodniom, że lokal zamknięty...

:):P:o

- Witajcie moi drodzy koledzy z forum! - krzyknął. - Otwarte, wchodzcie śmiało - słychać było z ust jego. Drzwi się uchwyliły, a jedynym dźwiękiem były jego kroki zmierzające do stolika w kącie. Usiadłwszy przy sprzęcie grającym założył słuchawki i pochłonęła go muzyka...

:menda:

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...