Skocz do zawartości

Możecie złozyć mi taki komputer jak najtaniej ?

Recommended Posts

Witam. Dziś szukając dobrego w miarę komputera ( na moje wymagania czyli nie duże ) znalazłem ten oto komputer : http://allegro.pl/lap-okazje-2x-2-6ghz-2gb-ddr3-x4500-6x-usb-450w-i1797387655.html#gallery

Jest on tani bo tylko 450zł.

I moje pytanie brzmi : czy moglibyście złożyć mi taki lub lepszy komputer taniej jeśli się da ?

Potrzebuję jak najtaniej ponieważ nie dysponuję wysokim funduszem bo jestem w 3 Gimnazjum dopiero to wiecie ;) Będę bardzo wdzięczny.

A zapomniałem o najważniejszym : zapewne w odpowiedzi padło by pytanie w takim stylu : "Kolego , do czego ma służyć komputer ?". Więc już mówię. Do grania np. w gry Battlefield Bad Company 2 i coś w tym stylu. Lepszych gier z większymi wymaganiami nie potrzebuję ;)

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów a najbardziej tych którzy postarają się mi pomóc :)

Trzeba szukać używanych zestawów. Nic się w tej kwocie sensownego nie złoży. U mnie BC2 chodzi nawet nieźle na minimalnych a nawet na średnich detalach(C2D 1,86GHz, 1GB RAM, 9600GT) :P

Szukaj czegoś na Pentiumach E3300 z 1 albo 2 GB RAM i 9500GT przynajmniej. Może ktoś sprzedaje podobny zestaw po atrakcyjnej cenie.

@artursw: niezbyt mądre by było kupywanie za 500-600 zł lapka jeśli się czegoś oczekuje od niego ( no może wyjątek to laptop do neta , ale to inna sprawa ) .

Ja radze autorowi poczekać troche i jeszcze dozbierać z drugie tyle , bo wtedy , to już będziemy mogli o czymś pisać , tak czy nie ?

Gość
This topic is now closed to further replies.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...