c0lin. 19 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam, mam do zaoferowania telefon Sony Ericsson Vivaz (u5) w stanie bardzo dobrym, używany nieco ponad rok, z gwarancją na niecały kolejny. Telefon chcę sprzedać, bo mam z nim wiele problemów wynikających nie z telefonu a z mojego przyzwyczajenia do normalnej, fizycznej klawiatury itp. Jedynym problemem jest wyświetlacz, na którym powoli zaczęła się pojawiać plamka, która powoduje wciśnięcie się w środek ekranu dotykowego, przez co utrudnione jest używanie telefonu. Jest jednak gwarancja i można oddać go do obojętnie jakiego salonu PLAYa lub serwisu Sony Ericsson (dowiedziałem się, że trwa to 2-3 tygodnie a serwis sam odbierze telefon, do salonu musimy jechać sami). Mimo to, że był kupiony w tamtejszym salonie nie posiada on Sim Locka! Dodatkowe informacje podam, jeśli coś mi się przypomni lub Wy przypomnicie mi o nich. Również akceptuję kontakt przez GG. Cena początkowa to 500 zł. Link to post Share on other sites
Recommended Posts