Drusss 10 Napisano 29 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2011 Witam, sprzedam swoja obudowe SilenciumPC Gladius 600 wraz z oryginalnym wentylatorem. Obudowa byla kupiona ~marca, nie jest uszkodzona, porysowana. Sprzedaje z powodu checi zakupu wiekszej. Cena jaka mnie interesuje 120+przesyłka. Pozdrawiam. 1 Link to post Share on other sites
tintirintin 5 Napisano 30 Sierpnia 2011 Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Dodatkowo w środku obudowy znajdziemy: - komplet śrubek - pięć par szyn do montażu dysków - zaślepkę na przedni panel dla urządzeń 3,5” - dziesięć opasek zaciskowych - instrukcję Co z tego dołączasz do obudowy? Wstępnie biore. Link to post Share on other sites
Drusss 10 Napisano 30 Sierpnia 2011 Autor Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2011 Powiem Ci szczerze ze nie wiem czy mam instruckje do obudowy...musze zobaczyc w pudelku. Ja ciagle korzystam z tej obudowy i tak jak byl komp w niej zlozony przez ESC tak do tej pory stoi. Musze przeszukac pudlo od niej i napisze pozniej jak bede w domu czy mam zaslepke, instrukcje, bo czesc opasek napewno wykorzystali przy skladaniu kompa. Zapomnieli dodac ze jeden wentylator 120mm z tylu jest Napisz mi maila to Ci wysle fotki jak wyglada ta buda wraz z moim sprzetem w nim. ( oczywiscie sprzet oprocz wentyla 120mm nie jest zawarty w cenie ) Link to post Share on other sites
Recommended Posts