Kapitan Jawor 413 Napisano 4 Października Udostępnij Napisano 4 Października Właśnie przed chwilą, zauważyłem, że w mojej zamrażarce, odprysnął plastik z którego wykonane są prowadnice (napewno nie była przeładowana). Mało tego - okazało się, że są puste w środku. Lodówa ma 6 lat i była kupowana w Media Expert. Mało tego - w przeciągu pięciu lat, wywaliłem dwie suszarki na pranie Vileda Ininiti Flex, baterię prysznicową wraz z deszczownicą (zachciało mi się modelu z taką malutką wylewką, coby sobie wody do mopa nalać), mopa z Viledy (Turbo 3w1) - przy pierwszym urzyciu pękł pedał (reklamacja uznana). Do tego 32 calowy TV Samsung - wyniesiony do innego pokoju na czas remontu. Menda za nic w świecie nie chciała wstać. Nic go nie zaatakowało, nie spadło, nikt nie dobił. Te wszystkie sprzęty, były rzecz jasna, kupowane jako nówki sztuki, no i oczywix w sklepach. Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14035 Napisano 4 Października Udostępnij Napisano 4 Października Ty to masz jakiegoś pecha i to za wszystkich użytkowników tego forum. Albo nieuważnie bądź ze zbyt dużą siłą korzystasz z tych sprzętów. Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 4 Października Autor Udostępnij Napisano 4 Października (edytowane) - Jeżeli idzie o mopa, to faktycznie - ojciec za mocno nacisnął, a zamierzałem mu pokazać, jak się to robi, ale musiałem iść na chwilę do kibelka :-P - Telewizor, został opisany w pierwszym poście.. - Szuflada - wsuwałem ją i wysuwałem naprawdę ostrożnie. Wyciągnąłem ją, żeby poprzekładać zawartość do drugiej. Dodam jeszcze, że jest to no frost, także nie ma potrzeby odmrażania. I jak wspomiałem, nie była przeładowana. - Jeżeli chodzi o produkty Viledy, spotkałem się już z opiniami, że ich jakość spada. Mamy w domu meble, które mają mniej więcej 32 lata i wymieniliśmy jedynie kilka zawiasów. Szuflady - mają orginalne prowadnice. W meblach 3 letnich, które mają w sumie 7 szuflad, prowadnice (i to obie) wymieniliśmy w 4 szufladach (i nie są to najtańsze meble. Kosztowały ponad 3 tysiące i były kupione w Agata Meble). Wracając do telewizora. Dowiedziałem się, że kuzynkę spotkało dokładnie to samo, co nas. Edytowane 4 Października przez Kapitan Jawor 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts