carl22 4 Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września Chcę kupić nowe biurko, ale nie chce po prostu zwykłego blatu z nogami, szukam czegoś masywnego i dużego w granicach 800-1300zł. Słyszałem o polskiej firmie pyspace i mają fajne biurka, ale cięzko znaleźć jakieś rzeczowe recenzje i opinie (w ogóle cięzko znaleźć jakieś recenzje dobrych biurek), dlatego pytam tutaj: miał ktoś z was do czynienia z ich produktami? Czy są dobre i warte swojej ceny? Czy może macie jakieś lepsze propozycje? Mi się np. to bardzo spodobało https://pyspace.pl/products/duze-biurko-gamingowe-czarne-z-polkami-200cm Cytuj Link to post Share on other sites
carl22 4 Napisano 14 Października Autor Udostępnij Napisano 14 Października Odświeżam Cytuj Link to post Share on other sites
elvismt 757 Napisano 15 Października Udostępnij Napisano 15 Października Masywnie to ono nie wygląda... Ja polecam każdemu zrobić biurko według własnego projektu na wymiar z blatem drewnianym, a nie z płyty laminowanej ... ale wtedy koszta szybują w górę. Cytuj Link to post Share on other sites
carl22 4 Napisano 15 Października Autor Udostępnij Napisano 15 Października 5 godzin temu, elvismt napisał: Masywnie to ono nie wygląda... Ja polecam każdemu zrobić biurko według własnego projektu na wymiar z blatem drewnianym, a nie z płyty laminowanej ... ale wtedy koszta szybują w górę. zaprojektowanie biurka to pewnie też czas. Mam wrażenie, że rynek biurek kompletnie zdechł, no nic nie ma, nawet recenzji. Najwyżej kupię i sam powiem czy dobre czy nie, bo nie ma chyba i tak nic dobrego na rynku Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts