Eftar 51 Napisano 21 Września Udostępnij Napisano 21 Września Siema. Myślałem, że już dawno to sprzedałem, ale odnalazłem w piwnicy robiąc porządki. Mam na sprzedaż wentylatory be quiet! SilentWings 2 i be quiet! SilentWings 3: 1x be quiet! SilentWings 2 120mm 2x be quiet! SilentWings 2 140mm 4x be quiet! SilentWings 3 140mm Cena za wentylator jaka mnie interesuje to 20 zł. Przy większym pakiecie jestem w stanie do lekkiej negocjacji ceny za sztukę. Przesyłka OLX preferowana. Sprawne, używane i w oryginalnych opakowaniach. Link to post Share on other sites
jacekgothic 18780 Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września Oferta sprzedaży / zamiany musi zawierać cenę oraz zdjęcie produktu (bez opakowania) z widoczną kartką zawierającą nick użytkownika na forum.benchmark.pl. Zdjęcie z kartką musi być umieszczone w temacie (wszelkiego rodzaju linki do hostingów nie będą akceptowane). Poradnik, jak wstawiać zdjęcia do postów. Punkt ten nie dotyczy tematów zawierających trwającą/aktualną aukcję w serwisie Allegro, Allegro Lokalnie (również darmowych ogłoszeń). Jeśli z jakiegoś powodu nie możesz odpakować sprzedawanego przedmiotu (jest nowy, plomby na pudełku), wystaw go na Allegro, Allegro Lokalnie a w temacie podaj link do aukcji. Link to post Share on other sites
hebdinio 0 Napisano 22 Września Udostępnij Napisano 22 Września napisalem pw Link to post Share on other sites
Eftar 51 Napisano 22 Września Autor Udostępnij Napisano 22 Września @jacekgothic Link to post Share on other sites
wojtask1111 27 Napisano 29 Września Udostępnij Napisano 29 Września Hej, czy one są pwm? Link to post Share on other sites
Eftar 51 Napisano 30 Września Autor Udostępnij Napisano 30 Września Temat do zamknięcia. Sprzedane. @wojtask12, tak. Były to wersje PWM. Z serii 3 mają maksymalne 1000 obrotów. Link to post Share on other sites
Recommended Posts