Kapitan Jawor 413 Napisano 19 Sierpnia Udostępnij Napisano 19 Sierpnia Po tej chorej akcji https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupujących/brak-opcji-rozłącz-te-same-oferty/td-p/767339 doszedłem do wniosku, że pora się pożegnać. Bo jaką mendą trzeba być, żeby mieć w du**e głosy kupujących i sprzedających? Ze smarta zrezygnowałem już 8 sierpnia. Wniosek o zamknięcie konta, złożyłem dzisiaj - musiałem pospłacać zakupy. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 23 Sierpnia Autor Udostępnij Napisano 23 Sierpnia Hajsy za smarta, zwrócili dzisiaj. Zamknięcie konta, nastąpi dopiero 19 października. Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 18 Października Autor Udostępnij Napisano 18 Października Dziś w końcu, zamknęli mi konto, ale i tak przez 3 lata, będą przechowywać moje dane :-( Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 350 Napisano 20 Października Udostępnij Napisano 20 Października Kolejny rewelacyjny manewr zrobili z wyłączeniem szukania w opisach. Co prawda korzystałem z tego rzadko, ale jak już było potrzeba to ratowało mi to zakupy. Szkoda szkoda szkoda. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 20 Października Autor Udostępnij Napisano 20 Października Tak się teraz zastanawiam, czy nie założyć konta na Empik.com? Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano 25 Października Udostępnij Napisano 25 Października Jawor ty to chyba jakieś owsiki masz Cytuj Link to post Share on other sites
Kapitan Jawor 413 Napisano 25 Października Autor Udostępnij Napisano 25 Października A tobie nie staje bez wiagry! Ha tfu na ciebie debilu! Cytuj Link to post Share on other sites
cesasz 5523 Napisano wczoraj o 07:34 Udostępnij Napisano wczoraj o 07:34 xDDDDDDDDDD po matce czy ojcu jestes taki przypierdolony? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts