Jacgues 24 Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca Cześć, Posiadam amplituner wifi, który skonfigurowałem. Chciałbym móc odnaleźć go na moim komputerze i najlepiej ustawić tak samo jak robi się to z bluetooth, sprzętem audio połączonym przez kabel itp. Czyli zasadniczo chodzi mi o to, aby odpalić na komputerze film na np. Netflixie i mieć przesyłane audio do amplitunera kina domowego z dźwiękiem przestrzennym. Czy jest to wykonalne? Jak to zrobić? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 11 Lipca Udostępnij Napisano 11 Lipca Tak, możesz to zrobić. Cytuj Link to post Share on other sites
Lord_Krecitsqa 1365 Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca W dniu 12.07.2024 o 01:38, wodego napisał: Tak, możesz to zrobić. Tak? A jak ? Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca (edytowane) Przez Bt to prosta sprawa (choć nie wiem czy dźwięk przestrzenny się da) a przez wifi jak ? @wodego Edytowane 13 Lipca przez jakub1t Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 13 Lipca Udostępnij Napisano 13 Lipca Jakie dane, taka odpowiedź. Rodzaj amplitunera jest tajny, więc nie można zobaczyć instrukcji, bo przecież też jest tajna. No więc powtarzam: da się, ale jak? To są tajne sprawy. 2 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts