artur04c 18 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Witam, mam nowy zestaw PC i mam na nim aktualnie Windows 10. Czy jest sens włączać aktualizację na Windows 11? Mam na laptopie Win 11 i jakąś nie zbyt mi on podchodzi. Jak sądzicie ? Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Wedlug statystyk z internetu ludzie odchodza od Windowsa 11 do 10 wlasnie pewnie z powodu problematycznych aktualizacji ktorych nie mozna wylaczyc na stale tylko opoznic o 5 tygodni.Sam mam Windowsa 10 na komputerze stacjonarnym z sygnaturki i praktycznie aktualizacje nie powoduja u mnie zadnych problemow - na laptopie z Windows 11 bywalo roznie. Nie wiem do czego uzywasz komputera stacjonarnego ale moim zdaniem jak nie potrzebujesz zmiany to zostan przy 10. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
artur04c 18 Napisano 18 Czerwca Autor Udostępnij Napisano 18 Czerwca To zostanę przy win 10 tylko muszę w jakiś sposób zablokować instalację Win 11 w jaki sposób? Normalnie w aktualizacjach trzeba wyłączyć ? Cytuj Link to post Share on other sites
sebki1 603 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Mozesz poszukac ale raczej nie da sie jej wylaczyc na stale tylko opoznic - pewnie trzeba by sie pobawic w rejestrze systemu Windows. W artykulach w internecie są pewnie opisane rozne metody jak to wylaczyc na stale. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2736 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Mam w11 ,przeszedłem z W10 .. nie widzę żadnych problemów z aktualizacjami . A te problemy które miałem po aktualizacjach zaraz po przejściu znikły po aktualizacji BIOSu płyty głównej . Także jak uzywasz PC do czegoś więcej niż tylko gierki to polecam aktualizacje na bieżąco . 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca 3 godziny temu, artur04c napisał: Czy jest sens włączać aktualizację na Windows 11? do października 2025 nie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1368 Napisano 18 Czerwca Udostępnij Napisano 18 Czerwca Po październiku 2025 też nie. 2 Cytuj Link to post Share on other sites
Chomik Tomek 107 Napisano 8 Sierpnia Udostępnij Napisano 8 Sierpnia Nie ma sensu, przynajmniej do końca wsparcia, a tak w ogóle mam wywalone na aktualizacje od M$. Jak system będzie sugerował upgrade kliknij "Na razie pozostań przy Windows 10". Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts