Valbirs 0 Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja Witam posiadam laptopa Lenovo g570 z i3 2310m i wymieniłem procesor na i7 3612QM laptop normalnie odpala tylko ekran się w ogóle nie włącza próbowałem wyciągnąć RAM dysk itd ale nic z tego ma ktoś jakąś podpowiedź co jeszcze mogę spróbować ? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1368 Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja Przywrócić defaultowe ustawienie biosa. W biosie procesor poprawnie pokazuje? Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3725 Napisano 16 Maja Udostępnij Napisano 16 Maja Zły dział. Cytuj Link to post Share on other sites
Genghis Khan 120 Napisano 17 Maja Udostępnij Napisano 17 Maja 22 godziny temu, Valbirs napisał: Witam posiadam laptopa Lenovo g570 z i3 2310m i wymieniłem procesor na i7 3612QM laptop normalnie odpala tylko ekran się w ogóle nie włącza próbowałem wyciągnąć RAM dysk itd ale nic z tego ma ktoś jakąś podpowiedź co jeszcze mogę spróbować ? Za okolo 500zl bedziesz mial uzywanego laptopa z duzo lepszym prockiem ktory bedzie wydajniejszy, chlodniejszy i zuzywal mniej pradu no i oczywiscie cichszy. Jakbys chcial zaszalec to za 700-1000zl masz naprawde fajne uzywane laptopy, jest w czym wybierac. Wedlug mnie zabawa w zmiane procka w tak starym laptopie nie ma sensu. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts