duzy213 14 Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia koledzy mam problem nie mogę wejść do biosu , f2 ani del nie reaguje , nie wiem czy to ma znaczenie ostatnio zmieniłem monitor...?? kupiłem nowy monitor dell g 2724 d podłączony display portem i teraz nie mogę wejść do biosu... ,komp przy uruchamianiu nie pokuzuje ,,ekranu post,, , jak to ogarnąć ??? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Da się ogarnąć. Cytuj Link to post Share on other sites
duzy213 14 Napisano 27 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 28 minut temu, wodego napisał: Da się ogarnąć. jak?? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Edycja - popraw pierwszy post, bo nie pomagam komuś, kto niechlujnie pisze i olewa wszystko. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts