Wiechu2 0 Napisano 26 Kwietnia Udostępnij Napisano 26 Kwietnia Wymieniłem w kompie płytę proc i ramy Nową płyta Płyta główna Asus PRIME B660M-K D4 Procesor intel-core-i3-12100f Ramy corsair ddr4 16gb ram 8x2 Zasilacz bequiet 550 w Po złożeniu kompa komp się odpalił wiatraki itp Po 10 sekundach się zresetował Teraz jak się włącza to dioda na obudowie z znaczkiem pioruna miga szybko a później wolno Brak obrazu Jak odłączę ramy to jest to samo Z jednym ramem to samo Z dwoma to samo Proc Nie ma integry Podłączyłem go rx580 Zmieniłem na innego rx to samo Jak odepnę prockowi obie wtyczki to lampka na obudowie świeci cały czas Jak z jedną to już ten sam problem Myszka i klawiatura za każdym razem zaczyna się świecić po około 15 sekundach Waszydtkie wtyczki podłączałem i odłączałem Nie wiem co jest Cytuj Link to post Share on other sites
lonialomax 806 Napisano 27 Kwietnia Udostępnij Napisano 27 Kwietnia Z zachowania PC wygląda na błąd procesora. Z powocu braku wyświetlacza LED statusu uruchomienia podzespołów dobrze byłoby zamontować speaker i może on zasygnalizuje jaki błąd występuje. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts