patryk96 1 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Witam, chcę zmienić moje aktualne chłodzenie procka SilentiumPC Fera 3 HE1224 v2 i zalecano mi zmiane na chłodzenie wodne. Nigdy takiego nie miałem więc nie mam doświadczenia i opini na ten temat, dlatego chciałbym zapytać jeśli już bym miał takie kupić to jakie będzie najlepsze? Najlepiej jeśli dostanę informację o najlepszym ze średniej i wysokiej półki, ponieważ bardzo zależy mi na dobrym chłodzeniu. Specyfikacja pc: procek:AMD Ryzen 7 5800X3D płyta główna:Gigabyte B450 GAMING X (AM4) karta graficzna:NVIDIA GeForce RTX 4070 ram: crucial 16gb (2x8gb) 3000mhz cl15 ballistix sport + 2x takie same, ale są troszkę większe i troszkę mniej mhz dysk:Lexar SSD NM620 1TB (SSD) Obudowa:SilentiumPC Signum SG1X TG RGB (SPC233) Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1683 Napisano 17 Kwietnia Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 44 minuty temu, patryk96 napisał: ram: crucial 16gb (2x8gb) 3000mhz cl15 ballistix sport + 2x takie same, ale są troszkę większe i troszkę mniej mhz Z tym zrób porządek , trochę słabo jak na resztę kompa , te szybsze zwalniają do wolniejszych najczęściej . Na chłodzeniu się nie znam Cytuj Link to post Share on other sites
patryk96 1 Napisano 17 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 17 Kwietnia Ram już znalazłem nowy, wiem o tym dobrze 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts