cooger 2076 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia Nie siedzę w takich tematach a znajomy pyta o słuchawki do grania dla 12-latka i nic go nie przekona do słuchawek na kablu :/ Budżet nieprzekraczalny 200PLN Dajcie jakieś propozycje czegoś co nie jest typową bułą gamingową... jeśli coś takiego w ogóle istnieje. I tak, zrobiłem to co doradziłbym każdemu - użyj google niestety ten budżet to praktycznie słuchawki kablowe więc ciężko coś znaleźć. W kablowych w tym budżecie nie miałbym problemu ale w 2.4... Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 11 Kwietnia Udostępnij Napisano 11 Kwietnia W takim razie może Logitech G435, czasem idzie wyrwać za 200-220zł. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 12 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 22 godziny temu, FeX napisał: W takim razie może Logitech G435, czasem idzie wyrwać za 200-220zł. W sumie taki jest też wynik mojego researchu. Miałeś okazję ich używać? Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 12 Kwietnia Udostępnij Napisano 12 Kwietnia Miałem ochotę kiedyś kupić na promce i tutaj zrecenzować, jak były po 179, ale jakoś mi pomysł przeszedł. Sam ich nie słuchałem, ale 2 znajomków miało z nimi styczność i to ludki, którym słoń na ucho nie nadepnął i właśnie przez to miałem ochotę je sprawdzić, bo podobno jest dobrze Z wykresów wynika, że nie ma zamuły, będą dość równo grały, mocniej średnicowo. Lekki roll-off na basie poniżej 50Hz, ale nadal jak ktoś nie jest basheadem to powinno być nadal spoko. Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 13 Kwietnia Autor Udostępnij Napisano 13 Kwietnia Dobra to sprawa jasna. Dzięki Fex! Cytuj Link to post Share on other sites
SkibidiWiktor 1 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja Spojrzał bym na te: https://www.euro.com.pl/sluchawki-dla-graczy-pc/steelseries-sluchawki-steelseries-arctis-1.bhtml?msclkid=f611cbeb1b7f150f6666add3fba84625&utm_source=bing&utm_medium=cpc&utm_campaign=[PLA] Shopping CAT GRY&utm_term=4580428017106651&utm_content=Gaming cat GRY osobiście mam wersję bezprzewodową, ale myślę, że ta też da radę. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6361 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja Bardzo fajna reklama słuchawek, które nijak mają się do tego czego oczekuje autor. Wyraźnie mowa o bezprzewodowych. Druga sprawa to te bezprzewodowe kosztują już pod 4 stówy bez żadnych promocji... Cytuj Link to post Share on other sites
BlackCoffe 14080 Napisano 6 Maja Udostępnij Napisano 6 Maja Pan od reklamy już nam nie odpisze Cytuj Link to post Share on other sites
cooger 2076 Napisano 8 Maja Autor Udostępnij Napisano 8 Maja W dniu 13.04.2024 o 17:37, cooger napisał: Dobra to sprawa jasna. Dzięki Fex! Miałem wcześniej pisać, ale byłem w rozjazdach. Logitechy zostały zakupione, miałem okazję chwilę je mieć na głowie. Straszna tandteta. Wykonanie jak chińczyk za stówę (nie ma nawet wyściółki nausznic, pady odłażą, wrażenie jakby słuchawki miały się rozpaść). Dźwięk... no dla mnie nie (ale może z racji wieku potrzebuję jednak więcej wysokich), osobiście bym nie polecił... ale wiadomo, szacun wśród kumpli za Logitechy jest a ja nie zamierzam z błędu wyprowadzać bo po co Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts