Marek1001afb 0 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Moje stare chłodzenie nie radzi sobie z chłodzeniem i7 11700KF , temperatury w grach dochodzą na procesorze do 84C. Jakie polecacie najlepsze chłodzenie do tego procesora do 500-600zł Chłodzenie wodne odpada nie jestem jego zwolennikiem W załącznikach wysyłam zdjęcia aktualnego chłodzenie procesora Cytuj Link to post Share on other sites
3ndurek 3604 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia Podaj model obudowy. Cytuj Link to post Share on other sites
jarrino 3912 Napisano 2 Kwietnia Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 84 stopnie to chyba nie jest krytyczna temperatura... Cytuj Link to post Share on other sites
Balrogos 207 Napisano 6 Kwietnia Udostępnij Napisano 6 Kwietnia Noctua raczej z offsetem sie nie zmiesci pozostaje jakjies AIO. natomiast te intele tak majo ze sie grzejo Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts