Savage2000 0 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Wchodząc w csgo mój ekran jest cały czas taki sam i miga na czarno nic się nie zmienia. Jak mógłbym temu zapobiec? Ps. próbowałem odinstalować i zainstalować ponownie ale nie działa. Prosiłbym o pomoc. Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 30 Marca Udostępnij Napisano 30 Marca Sterownik karty wgraj najnowsze Link to post Share on other sites
Rozwiązanie wid3l3c 349 Napisano 30 Marca Rozwiązanie Udostępnij Napisano 30 Marca Cały post przeczytaj i zacznij od opcji dla Ciebie najmniej inwazyjnej. Skasuj plik cfg odpowiadający za video. steam\userdata\<STEAMID>\730\local\cfg Zresetujesz ustawienia wideo. Problem jest ze zmianą rozdzielczości przez csa. Potem na nowo wszytako ustaw. Ewentualnie zedytuj go, ustaw rozdzielczość i Odświeżanie natywne dla Twojego monitora. Wywal ustawienia startu w steamie jak masz jakieś customowe dot. rozdzielczości odświeżania. Dodatkowo możesz w panelu sterowania nvidia (nie wiem jak amd a nie napisałeś jaka karta) zmienić tryb skalowania monitor - procesor graficzny w zakładce skalowanie, albo najpierw zacząć od tego. Spójność plików możesz zrobić dla totalnego spokoju najpierw. Link to post Share on other sites
Recommended Posts