lukasz272015 311 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Witam 19 lutego złożyłem reklamacje na płytę i procesor, na płyte dostałem odpowiedz z serwisu a na procesor jeszcze nie i czekam, gwarancja na procka z serwisu to 30 dni z tego co wyczytałem jest, dobrze liczę że do 19 marca serwis powinien mi dać jakąś odpwiedz typu sms maila lub telefonicznie czy oni sobie liczą tylko dni pracujące, z godnie z kalendarzem powinno to być tego samego dnia lub 1 dzień więcej jak zgłaszałem czyli jakiś 19 max 20 marca ? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1368 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Jeśli potrzebują ekspertyzy zewnętrznej, a widać, że jest potrzebna, to nie licz na jakąś szybką odpowiedź. Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 13 Marca Udostępnij Napisano 13 Marca Tak czy inaczej musisz czekać ,jak mu nic nie zrobiłeś to nie musisz się obawiać 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 14 Marca Udostępnij Napisano 14 Marca w euro miałem zaskakująco dużo reklamacji , ale zawsze miałem uznane 1 Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 311 Napisano 16 Marca Autor Udostępnij Napisano 16 Marca Nic mu nie zrobiłem normalnie podłączyłem że płyta była uwalona to wysłałem procesor też dla świętego spokoju nic czekam dzięki . Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3725 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca Jakiś update? Cytuj Link to post Share on other sites
wid3l3c 349 Napisano 19 Marca Udostępnij Napisano 19 Marca 8 godzin temu, Rebelmind napisał: Jakiś update? chłopy testują sprawny procesor i szukają dlaczego działa skoro nie powinien Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 311 Napisano 19 Marca Autor Udostępnij Napisano 19 Marca 8 godzin temu, Rebelmind napisał: Jakiś update? Cisza, czekam cierpliwie, jeszcze mają trochę dni. Cytuj Link to post Share on other sites
lukasz272015 311 Napisano 26 Marca Autor Udostępnij Napisano 26 Marca Kasa oddana, procek już do mnie nie wrócił zajebistego pecha miałem z tym podzespołami. 1 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts