mystarnos 3 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Cześć wszystkim. Mam taki problem. Jak chcę podpiąć dysk zewnętrzny to przestają mi działać słuchawki na BT. Po wypięciu dysku muszę wyciągnąć również dongle BT i włożyć go ponownie. Podejrzewam że wyczerpałem linie PCI. Mam Ryzena 3600, RX 6600xt, jeden dysk na M2 i dwa podpięte na SATA. Do tego standard gryzoń, ale klawiatura wymaga dwóch gniazd USB. Mam też zewnętrzną kartę dźwiękową. Czy mój trop jest prawidłowy i co mogę zrobić aby wyeliminować błąd. Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Porty USB nie korzystają z PCI. Spróbuj zainstalować dongle BT na przedłużce USB. Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 6 Marca Udostępnij Napisano 6 Marca Predzej ''promieniuje'' i sie zakłuca nawzajem Cytuj Link to post Share on other sites
mystarnos 3 Napisano 6 Marca Autor Udostępnij Napisano 6 Marca 3 godziny temu, wodego napisał: Porty USB nie korzystają z PCI. Spróbuj zainstalować dongle BT na przedłużce USB. Sprawdzę jak wrócę z pracy. Dzięki. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts