karmel1988 4 Napisano 1 Marca Udostępnij Napisano 1 Marca Drodzy forumowicze, sprzedam laptopa jak w tytule. Kupiony w marcu 2022, gwarancja kończy się w maju bieżącego roku. Laptop w idealnym stanie wizualnym. W zeszłym roku dołożyłem mu dysk ssd WD Blue SN 570 NVME 1TB. Posiadam wszystkie oryginalne opakowania itd. Sprzęt w 100% sprawny. Wykorzystywany był głównie do filmów i programowania. Ograłem na nim Lies of P i Elden Ring, czasem grałem w WOT. Ogólnie sprzęt nie był męczony. Mogę wystawić na dowolnej platformie sprzedażowej. Ze względu na to, że w chwili obecnej przebywam za granicą, nie mogłem zrobić zdjęć pudełka. Wysyłka możliwa od 3-go kwietnia, ponieważ wtedy będę w Polsce. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania zarówno na priv jak i pod postem. Cena: 4000 zł. Cytuj Link to post Share on other sites
karmel1988 4 Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca Cena jest oczywiście do negocjacji. Kupiłem już innego laptopa, dlatego zależy mi, żeby się tego pozbyć. Jeżeli ktoś jest faktycznie zainteresowany to niech poda swoją cenę. Myślę, że się dogadamy Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts