uzytkownik288 0 Napisano 21 Lutego Udostępnij Napisano 21 Lutego Cześć, Mam komputer, który chciałbym sprzedać, ale nie jestem pewien, jak ustalić jego wartość. Czy ktoś mógłby mi pomóc w wycenie? Oto specyfikacja komputera: 1. Procesor (AMD Ryzen 5 3600) 2. Płyta główna (MSI B450 Tomahawk Max) 3. Pamięć RAM (HyperX 16GB [2x8GB] 2666MHz CL16 Fury) 4. Dysk 1 (ADATA 512GB M.2 PCIe NVMe XPG SX8200 Pro) 5. Dysk 2 (Toshiba P300 1TB 7200obr. 64MB OEM) 6. Karta graficzna (MSI Radeon RX 5700 GAMING X 8GB GDDR6) 7. Zasilacz (be quiet! Pure Power 11 CM 600W 80 Plus Gold) 8. Obudowa (be quiet! Pure Base 500 Black) 9. Chłodzenie procesora (SilentiumPC Fortis 3) Komputer był używany głównie do gier przez około 4 lata. Regularnie czyściłem go z kurzu, dzięki czemu jego stan wizualny jest naprawdę dobry i wygląda na zadbanego. Nic nigdy nie uległo uszkodzeniu, więc też nie był serwisowany. Będę bardzo wdzięczny za wszelkie sugestie dotyczące wartości tego komputera, jak również za wszelkie wskazówki dotyczące sprzedaży. Dziękuję! Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts