janek20 1288 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca Jak to mówią na forach it "bez problemu pociągnie" Cytuj Link to post Share on other sites
navka 28 Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca To widzę jeden głos, że nie a drugi że tak Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1288 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca zajrzyj sobie na tdp gpu i procesora plus 20 procent Pomijam ze 2070s w zaden sposob nie jest bardziej energoszczedne Cytuj Link to post Share on other sites
navka 28 Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca faktycznie 2070s bierze nawet trochę więcej niż 4070 czyli zostaje przy tym 550w dzięki raz jeszcze! Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 3 Marca Udostępnij Napisano 3 Marca @navka na który model rtx 4070 super się zdecydujesz? Cytuj Link to post Share on other sites
navka 28 Napisano 3 Marca Autor Udostępnij Napisano 3 Marca 2 godziny temu, Tomi29 napisał: @navka na który model rtx 4070 super się zdecydujesz? zawsze miałem Gigabyte i nigdy nie narzekałem ale chyba tym razem pójdę w Asusa jeśli będzie w jakiejś normalnej cenie bo czytałem sporo opinii że całkiem przyjemny model. Ofkors rozpatrze też inne propozycje z odpowiedzi tutaj i coś wybiorę Cytuj Link to post Share on other sites
Balrogos 207 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca Przeciez 1080p(FHD) i 2K to praktycznie to samo. W dniu 3.03.2024 o 16:11, navka napisał: zawsze miałem Gigabyte i nigdy nie narzekałem ale chyba tym razem pójdę w Asusa jeśli będzie w jakiejś normalnej cenie bo czytałem sporo opinii że całkiem przyjemny model. Ofkors rozpatrze też inne propozycje z odpowiedzi tutaj i coś wybiorę Ja moge polecic Palita! Cytuj Link to post Share on other sites
navka 28 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca 14 godzin temu, Balrogos napisał: Przeciez 1080p(FHD) i 2K to praktycznie to samo. ja mam monitor 2k, jak odpale cokolwiek w 1080p to wyłączam po 15 sekundach bo nie da się na to patrzeć więc nie mów że to jest to samo 1 Cytuj Link to post Share on other sites
jakub1t 1684 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 15 godzin temu, Balrogos napisał: Przeciez 1080p(FHD) i 2K to praktycznie to samo. jak kolega wyżej , wręcz przeciwnie , ale zależy od średnicy monitora . Mam monitor fhd 27 cali i jest lipa . 2k by uratowało sprawę . Przy 24 calach fhd jeszcze tak źle nie wygląda . 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Rebelmind 3738 Napisano 5 Marca Udostępnij Napisano 5 Marca 15 godzin temu, Balrogos napisał: Przeciez 1080p(FHD) i 2K to praktycznie to samo. Since kierwa when? ~2 mil pix vs 3.6 mil... No faktycznie, tyle co nic. Cytuj Link to post Share on other sites
navka 28 Napisano 5 Marca Autor Udostępnij Napisano 5 Marca Mam 27 cali więc granie w FHD odpada całkowicie Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts