michal1524 0 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego (edytowane) Dzień dobry, od dłuższego czasu mam problem z resetowaniem się komputera w losowych momentach. Oddałem go na gwarancję ale nie stwierdzili usterki. Co ciekawe nigdy nie resetuje się podczas grania w gry - zawsze jak mam odpaloną np. przeglądarkę i coś sobie oglądam, chociaż zdarza się że zostawię włączony komputer, wyjdę na zakupy, wracam i widzę że się zrestartował. Specyfikacja: NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti Intel Core i5-12400F 16GB RAM SSD 512GB PCI Express W podglądzie zdarzeń mam takie informacje : Link do plików dmp: https://megawrzuta.pl/download/23f23d152138592f9928135db4170b2b.html Edytowane 2 Lutego przez michal1524 Cytuj Link to post Share on other sites
PaulG 123 Napisano 2 Lutego Udostępnij Napisano 2 Lutego Na początku w Powershellu na uprawnieniach administratorskich wykonaj polecenie: Cytat sfc /scannow Następnie pobierz aktualizacje systemowe Windows. Później zaktualizuj sterowniki do karty graficznej. Najlepiej tak, że pobierz najnowsze sterowniki, następnie przez narzędzie DDU usuń stare sterowniki a następnie zainstaluj pobrane wcześniej najnowsze sterowniki do karty graficznej - pamiętaj, by po pobraniu sterowników odłączyć Internet od komputera, by Windows nie zainstalował swoich sterowników. Ps. Jaki masz zasilacz komputerowy? Cytuj Link to post Share on other sites
CrisPell 4845 Napisano 4 Lutego Udostępnij Napisano 4 Lutego Wrzuć na inny hosting np google drive z udostępnieniem jednego katalogu. Trzeba sprawdzić co tam wywala. Cytuj Link to post Share on other sites
Joymaxx 60 Napisano 5 Lutego Udostępnij Napisano 5 Lutego Odpal BlueScreenView i zapodaj logi z wyrzucenia. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts