kampers 150 Napisano 28 Stycznia Udostępnij Napisano 28 Stycznia Cześć Mam teraz hx1500i atx 3.0 3 miesieczny , dziala to z 4090 itd. Ale udało mi się kupić nowy AX1600I w bardzo dobrej cenie i pytanie co byście zostawili. Platyna atx 3.0 czy titanium ? 3 Cytuj Link to post Share on other sites
wrobel_krk 2185 Napisano 29 Stycznia Udostępnij Napisano 29 Stycznia tańszy 2 Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 31 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 31 Stycznia To jest ax1600i dalem 220e Cytuj Link to post Share on other sites
joker5513 2786 Napisano 31 Stycznia Udostępnij Napisano 31 Stycznia I jeden i drugi jest z mega zapasem. Ale sprzedałbym słabszy i zostawił lepszy - logiczne 1 Cytuj Link to post Share on other sites
kampers 150 Napisano 1 Lutego Autor Udostępnij Napisano 1 Lutego Mam juz w domu czekam na nowy kabel do gpu i na samo gpu bo wysłałem na gwarancję przez cewki. Będę mógł przetestować na 2 zasilaczach czy cos to wniesie 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Kudłaty Futrzak 13 Napisano 23 Lutego Udostępnij Napisano 23 Lutego Zmostkuj oba - będzie idealnie i przyszłościowo pod nowe Intele i RTXa 5090. 5 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts