Dawidek 4 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Siemanko mam nie typową sprawę mam problem z komputerem a więc przejdę do szczegółów. Wymieniałem dysk z HDD na ssd Po wymianie i skolonoeniu systemu. Komputer nie chcę działać BIOS nie chce się uruchomić i nie uruchamia się karta graficzna działa procesor wszytko się kręci ale nie daję obrazu i nic nie chcę się załanaczac. Proszę o szybką pomoc 2 Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Dasz radę trzeźwo myśleć? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
headhunterz 10 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Następnym razem napisz jak jest Twój język ojczysty, google translator nie wykrywa mi poprawnie języka.. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Dawidek 4 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia (edytowane) W dniu 20.01.2024 o 20:40, wodego napisał: Dasz radę trzeźwo myśleć? Nie wiem co co chodzi ale powiem w skrócie nie siedzę w komputerach więc nie wiem co mogło się stać poprosiłem tylko o pomoc Edytowane 23 Stycznia przez adivxv Niewłaściwe zachowanie 2 Cytuj Link to post Share on other sites
adivxv 2880 Napisano 23 Stycznia Udostępnij Napisano 23 Stycznia W dniu 28.12.2012 o 00:49, TheSpeed napisał: Na Forum należy stosować się do obowiązujących zasad pisowni i stylistyki. 1 4 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts