sylwek6211 3 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Witam, Jak odtwarzać dźwięk jednocześnie na głośnikach komputerowych 2+1 i wieży z 2 kolumnami. Dodam że obecnie jak podłączę wieże pod przednie wyjście audio to nie wykrywa głośników komputerowych podłączonych z tyłu. Jak odłączę więżę z przedniego panelu to automatycznie grają głośniki komputerowe. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 19 Stycznia Udostępnij Napisano 19 Stycznia Da się. W managerze Realteka ustawiasz. Cytuj Link to post Share on other sites
sylwek6211 3 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia Mam win 10 i nie mam menedżera realteka. Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 20 Stycznia Udostępnij Napisano 20 Stycznia Mam win10 i mam Realteka. Cytuj Link to post Share on other sites
sylwek6211 3 Napisano 20 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 20 Stycznia Zainstalowałem najnowsze sterowniki z 2024 i już pojawił się realtek. Wszystko już działa. Mega poprawa dźwięku. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
sylwek6211 3 Napisano 11 Lutego Autor Udostępnij Napisano 11 Lutego Po podłączeniu nowych słuchawek dźwięk na 2 urządzeniach się rozjechał. Nie pomaga przeinstalowanie Realteka. Mimo wyboru 2 wejść w opcjach realteka dźwięk jest albo na wieży albo głośnikach. Ma ktoś jakieś pomysły? Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts