carl22 4 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Mam słuchawki z mikrofonem. Podłaczam je pod komputer z windows 11 i słuchawki działają a mikrofon nie. Ktoś wytłumaczy co jest nie tak, co sprawdzić? Na liście "wejście" mikrofon nie widnieje w ogóle, nie ma nic. W prywatność i zabezpieczenia mam przydzielone zezwolenie na wykorzystanie mikrofonu. Mikforon jest podpięty do słuchawek i jest przełaczony na on. Słuchawki to SteelSeries Arctis 1, mam je dwie sztuki i w obu przypadkach ten sam problem. Myślałem że żeby działał mikforon wystarczy podłaczyć słuchawki i już, a nie że muszę robić jakieś wygibasy teraz, bo nie wiem co mam robić. Cytuj Link to post Share on other sites
FeX 6359 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Co to za komputer w ogóle? Jakie masz w nim gniazda wejściowe audio? Czy podpinasz Arctisy jednym kablem 4-polowym czy poprzez rozdzielacz 2x jack? 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts