luksuw 3 Napisano 2 Stycznia Udostępnij Napisano 2 Stycznia Mam nadzieję, że i tu bana nie dostanę- tak na wstępie. Ma ktoś konto/ jakiś inny kontakt do adminów na PCLAB forum. Dostałem niesłusznie bana i ich " help contact" jakby nie żyje, pisałem wielokrotnie. Na nową rejestrację nie przychodzi w ogóle email zatwierdzający. Założy jeden z moderatorów, ze moje konto zostało przejęte, napisałem po prostu post po angielsku ze swojego konta reddit, bo nie chciało mi się pisać po pl.Jakby mógł ktoś pomóc skontaktować się z jakimś moderatorem z PCLAB ( możecie wysłać DM do jednego z nich z prośba o kontakt w konkretnym email'u, który podam na DM). Mod od którego dostałem zawieszenia konta Zhao https://forum.pclab.pl/user/281423-zhao/ Szkoda mi konta, widzę że forum jest aktywne, tylko nie wiem o co chodzi z tą administracją. z góry dziękuje 3 Cytuj Link to post Share on other sites
luksuw 3 Napisano 5 Stycznia Autor Udostępnij Napisano 5 Stycznia Anyone? Nie wierzę, że nikt tam konta nie ma :p Znajdzie się ktoś kto by wysłał wiadomość do jakiegoś admina, moderacji z prośbą o kontakt na email luksuw88@gmail.com Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 14 Stycznia Udostępnij Napisano 14 Stycznia Konta umarły jak pclab umarł. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
janek20 1290 Napisano 16 Stycznia Udostępnij Napisano 16 Stycznia W dniu 5.01.2024 o 02:02, luksuw napisał: Anyone? Nie wierzę, że nikt tam konta nie ma :p Znajdzie się ktoś kto by wysłał wiadomość do jakiegoś admina, moderacji z prośbą o kontakt na email luksuw88@gmail.com Zbanowali nas wszystkich xd Cytuj Link to post Share on other sites
anemus 228 Napisano 21 Stycznia Udostępnij Napisano 21 Stycznia Moje konto zdaję się zostało nawet usunięte. Nie ważne. Dawno tam nie bywałem. Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts