Tiamina 781 Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Cześć. Mam do was pytanie,czy wy też macie problem z działaniem YouTube od czasu przymusowych reklam.Często zacina,buforuje albo odtwarza po odświeżeniu strony no ogólnie beznadziejnie działa. ? Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 25 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 25 Listopada 2023 Używasz może Firefoxa? Cytuj Link to post Share on other sites
Genghis Khan 120 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Masz adblocka? na chwile obecna chyba masz dwie mozliwosci, zaprzestac uzywac adblocka albo wyloguj sie z konta google. Cytuj Link to post Share on other sites
raiders 2736 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Po pierwsze jakich adblocow używasz , u mnie problemem na ff był marwelebytes po usunięciu go YT jak nowy . Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Ostatnio podobno wyszło, że YT blokuje Firefoxa na 5sek żeby sztucznie wydłużyć czas ładowania na przeglądarkach od Mozilli.Możesz spróbować dodać do Adblocka taki filtr:www.youtube.com##+js(nano-stb, resolve(1), *, 0.001) Cytuj Link to post Share on other sites
Tiamina 781 Napisano 26 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 W dniu 25.11.2023 o 13:41, suszin napisał: Używasz może Firefoxa? używam firefoxa Godzinę temu, raiders napisał: Po pierwsze jakich adblocow używasz , u mnie problemem na ff był marwelebytes po usunięciu go YT jak nowy . usunięcie marwelebytes nie pomogło a owszem używam adblocków ale po ich wyłączeniu może ciut lepiej ale szału nie ma. 38 minut temu, suszin napisał: Ostatnio podobno wyszło, że YT blokuje Firefoxa na 5sek żeby sztucznie wydłużyć czas ładowania na przeglądarkach od Mozilli. Możesz spróbować dodać do Adblocka taki filtr: www.youtube.com##+js(nano-stb, resolve(1), *, 0.001) jak to dodać ? Nigdy nie miałem problemu wcześniej i YT śmigał fajnie,zaczęło sie jak YT zmienił swoją politykę odnośnie reklam. Cytuj Link to post Share on other sites
suszin 155 Napisano 26 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 26 Listopada 2023 Na przykładzie uBlock to wchodzisz w ustawienia > moje filtry i wklejasz to co wrzuciłem. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Tomi29 254 Napisano 3 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2023 (edytowane) W dniu 24.11.2023 o 18:43, Tiamina napisał: Cześć. Mam do was pytanie,czy wy też macie problem z działaniem YouTube od czasu przymusowych reklam.Często zacina,buforuje albo odtwarza po odświeżeniu strony no ogólnie beznadziejnie działa. ? U mnie dzisiaj ten problem wystąpił ale na przeglądarce google chrome, dziwne, wcześniej żadnych problemów z YT nie miałem. Adblocków nie używam od momentu wprowadzenia przez google tej polityki odnośnie blockerów na YT. Edytowane 3 Grudnia 2023 przez Tomi29 Cytuj Link to post Share on other sites
oprogramowanie 5 Napisano 19 Kwietnia Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Bardzo rzadko mam taki problem na nowym kompie na Firefokxie. Dużo częściej miałem taki albo podobny problem na starszym komputerze. W zasadzie miałem kiedyś taki komputer, że nic nie pomagało - YT prawie w ogóle na nim nie działało i nic nie pomagało. Ostatecznie pomogła zmiana komputera. 1 Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts