Bartass89 0 Napisano 24 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 24 Listopada 2023 Jaką tanią drukarkę wybrać? - Koniecznie druk po wifi - mało będę drukował, sporadycznie, ok. 2x w miesiącu - tania w eksploatacji - wystarczy mi druk cz-b Canon TS3350 będzie dobry? Cytuj Link to post Share on other sites
Bartass89 0 Napisano 27 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 27 Listopada 2023 LAN to po kablu? A czemu nie mogę zgodnie z preferencjami po wifi, czemu odradzasz po wifi? Jaki model HP masz i czy HP nie ma problemu z łączeniem się po wifi? Lub jaki byś sugerował, polecał? Cytuj Link to post Share on other sites
wodego 1371 Napisano 28 Listopada 2023 Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Żeby było WiFi, można jeszcze zrobić serwer wydruku na Raspberry Pi Zero W - sposobów jest trochę. Co do zasychania tuszu w rzadko używanych drukarkach, to mam Canona kilkanaście lat, a od 8 lat jest to druga drukarka (zostawiłem, bo działa). Czasem nie drukuje na niej pół roku i nie ma problemu - taka ciekawostka. Jeśli autor chce mieć WiFi, to już lepiej kupić używaną laserową. Cytuj Link to post Share on other sites
Bartass89 0 Napisano 28 Listopada 2023 Autor Udostępnij Napisano 28 Listopada 2023 Pantum P2500W będzie okej? Ma dobrą łączność po wifi ponoć. Cytuj Link to post Share on other sites
K2DKonrad 1 Napisano 6 Grudnia 2023 Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2023 Ja posiadam drukarkę CANON Pixma TS3150 i jestem zadowolony. Polecam Cytuj Link to post Share on other sites
Recommended Posts